Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Au charmant Petit Lac Spa & Park Hotel

Det lyxiga ekohotellet Au Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel ligger vackert beläget vid en liten sjö. Skidliften ligger på gångavstånd, så du kommer snabbt iväg på morgonen.

Rummen är elegant inredda, men utstrålar också värme genom användningen av naturmaterial som trä och mjuka toner. Alla rum och sviter har en balkong med fin utsikt över bergen.

Efter att ha ansträngt dig i backen kan avkopplingen i hälsocentret börja. Värm dig i bastun eller ta ett dopp i den härliga inomhuspoolen medan du njuter av den fantastiska utsikten. Det här blir garanterat en avkopplande semester!

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Halvpension serveras på restaurangen "Lo Bistrot" som ligger bara 150 meter från hotellet. Köket har traditionella influenser från olika regioner med ett öga för samtiden. Middagen tillagas med produkter av högsta kvalitet som förvandlas av kockens skickliga händer.

Middagen består av en 3-rätters meny (drycker ingår inte) från 19:30 till 21:00.

Halvpension

Läge och avstånd

Ayas-Champoluc

Champoluc är en äkta alpin by på en höjd av 1568 meter i Ayas-dalen. Champoluc är omgiven av tallar, höga bergstoppar och glaciärer med fantastisk utsikt. I mitten hittar du ett antal trevliga butiker och bra restauranger.

Från denna vackra by kan du enkelt ta liften till skidområdet Monterosa, på grund av de många pisterna, är denna destination lämplig för både nybörjar och avancerade skidåkare.

Vill du hoppa över backen för en gångs skull eller koppla av efter skidåkningen? Unna dig själv eller hela familjen en dag med wellness. Vid foten av skidområdet ligger Monterosa Spa med underbara faciliteter. Njut av inomhus- och utomhuspool, turkiskt bad, hydromassage, biobastu, finsk bastu, thalassobad etc. I kombination med fantastisk utsikt är detta en fantastisk upplevelse.

Monterosa

Monterosa är ett vackert skidområde känt för snö, massor av offpist, vackra vyer och fina nedfarter. Skidområdet ligger i Valle d'Aosta-regionen och är fördelat på 3 vackra dalar. Här hittar du de högsta topparna i Europa, inklusive det berömda Monte Rosa-massivet.

Njut av unika vyer

Tack vare sitt läge mellan de höga bergstopparna i Wallis och Mont Blanc-bergen är du alltid garanterad en vacker utsikt, i skidområdet Monte Rosa. Och dess avancerade nedfarter gör det till en perfekt plats för erfarna skidåkare! Monterosa liftkort täcker upp till 132 kilometer av varierande pister. Förutom branta nedfarter hittar du här även långa och breda pister. Eftersom det ofta är väldigt lugnt här är det en idealisk plats för skidåkning! Du hittar dessutom trevliga, stämningsfulla fjällstugor där du kan njuta av italienska specialiteterna och goda viner.

Champoluc och Gressoney

Byarna: Champoluc och Gressoney, är lugna och autentiska. Du kommer inte ofta stå i kö i det moderna skidområdet. Särskilt avancerade vintersportsentusiaster kommer att trivas på de övervägande mellanliggande svarta och röda pisterna som ofta går genom skogen.

Vad kännetecknar Ayas-Champoluc

  • Autentisk by
  • Skidlift till skidområdet Monterosa
  • Vackert läge mellan bergen

Vad kännetecknar Monterosa

  • Perfekt för erfarna skidåkare
  • Skidområde på 132 kilometer
  • Vackra nedstigningar

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett Monterosa liftkort ingår i priset.

Du kan se tillägg och rabatter för till exempel förlängning av ditt liftkort eller inget liftkort i steg 1 (preferenser) i bokningsprocessen. Om barn- och seniorrabatt gäller visas detta i steg 2 (prisöversikt). Vill du veta vilket liftkort som ingår? Se våra  FAQ .

Skipasset för barn födda efter 30/10/2016 är gratis. Barn födda mellan 31/10/2006 och 11/11/2015 och seniorer födda före 31/05/1959 får rabatt på skipasset. Du hittar dessa rabatter i beräkningen av ditt resepris. Legitimation krävs när du hämtar ut skipasset.

Tilläggsavgifterna och rabatterna gäller endast vid bokningstillfället. Andra priser gäller lokalt. Det är inte möjligt att ändra startdatum för skipasset på plats. En förlängning av skipasset kan ofta bokas i tillägg; priset för detta hittar du i de ytterligare bokningsstegen. Rabatten för "inget skipass" kan också hittas i bokningsprocessen.

Uthyrning av skidor och snowboards kan specificeras direkt vid bokningen. Se våra  FAQ  för mer information om uthyrning av utrustning.
Lektioner kan inte anges direkt vid bokning. Dett kan du ordna på plats.

Ställ in notiser

Just nu är rum och priser inte tillgängliga för nästa säsong. Skriv upp dig och få en notis när detta boende kan bokas. Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy