Boka din semester med familjerabatt

100% hotellrabatt för ett barn

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Familjerabatt

Få 100% hotellrabatt på det första barnet i bokningen

En semester är det bästa du kan ge dig själv och din familj. Vi känner alla till känslan av att behöva komma bort. Där vi verkligen kan koppla av och där matlådor, lekkamrater, aktiviteter efter skolan, läxor och diskussioner om läggdags är ett avlägset minne.

På Sunweb förstår vi att en semester till solen, särskilt under skolloven, kan vara en stor utgift i familjens budget. Det är därför vi nu erbjuder 100% rabatt på hotell och måltider för det första barnet på ett stort antal semesterresor. Om du reser med 2 vuxna och barn är alltså det första barnets vistelse gratis. Passa på att boka resan tidigt och ta del av våra förmånliga barnrabatter, du får dessutom det största utbudet på de mest populära destinationerna när du bokar tidigt.

Exempel: Om du bokar ett familjerum för 4 personer behöver du bara betala för två vuxna och ett barn, eftersom det första barnet får 100 % rabatt på hotellet. Rabatten för barnet dras i bokningsstegen.

 

100% hotellrabatt för ett barn

Villkor för rabatten

  • 100% hotellrabatt för ett barn gäller endast utvalda rumstyper för barn i åldern 2-11 år med minst 2 vuxna i samma rum.
  • Om du bokar familjerum (för 4 personer) betalar du endast för 3 personer. Detta gäller inte alla rum och i bokningens andra steg kan du se det ingår för ditt valda rum.
  • Rabatten gäller under en begränsad tid och inkluderar inte flyg.
  • Erbjudandet gäller inte för alla måltidsprogram. Om du väljer att uppgradera kommer prisskillnaden fördelas  på alla resenärer.