Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resor på våren

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Vårresor

Res till solen i söder på en vårsemester 2024

Upplev den varma och soliga våren vid Medelhavet på en av våra vårresor.

Våren står för dörren och solen borde vara på väg in i över Sverige. Men det finns inga garantier för solsken. Föredrar du också den trygga solen i söder framför det oförutsägbara vädret under den svenska våren? Det kan vi förstå! Följ med oss på en välförtjänt vårresa till Medelhavets soliga resmål och fyll på med D-vitamin. Det är verkligen välbehövligt!

Det finns så mycket att älska med resor på våren!

Efter en lång och kall vinter finns det inget bättre än att känna den varma sanden på stranden mellan tårna, ta den första klunken av en mojito eller äta utsökt, nyfångad fisk på en mysig restaurang. Allt detta och mycket mer kan du ta del av när du har valt din vårresa. Våren har också många helgdagar som du kan utnyttja för att få mer semester för pengarna. Ta en vårsemester i påsk och njut av de varma temperaturerna vid Medelhavet i april. Eller åk på en långhelg under pingsthelgen.

Få ett försprång på sommaren med en vårsemester

Hitta din vårsemester hos Sunweb. Avsluta vintern med stil och kickstarta sommaren med massor av sol och värme. Resor på våren är det perfekta sättet att unna dig själv och dina nära och kära. Vi har den perfekta vårsemestern för dig, oavsett om du reser med hela familjen under skolloven, behöver en avkopplande vuxensemester eller bara vill ha en kort resa till sydens sol.

Kan du inte vänta med att resa till våren?

Res redan under vintermånaderna! Du kan enkelt hitta prisvärda resor under din vintersemester till soliga och varma destinationer. Vi har ett stort urval av vackra och inbjudande hotell på Kanarieöarna, där Gran Canaria, Teneriffa och Lanzarote är särskilt populära.