Resort till Pas de la Casa

Tillbaka
Destination image
Pister
22
38
48
20
128
Totalt
Liftar
5
30
27
höjd
2822m
1710m
Glaciär
0
Fun Parks
3
Långfärd
10Km

Pas de la Casa är en sällsynt mysig skidort och tillsammans med El Tarter, Soldeu och Encamp utgör de skidregionen Grandvalira, belägen i den östra delen av Andorra. Den höga höjden och de många snökanonerna gör Pas de la Casa till ett mycket snösäkert val när du ska fira skidsemester i Andorra. Staden har också ett mycket soligt läge och massor av festlig afterski.

En prisvärd skidresa

En av de många saker som gör Pas de la Casa så populärt är att du kan gå till både liftarna och de många aktiviteterna som staden har att erbjuda, oavsett var i staden du än befinner dig. Området är också mycket populärt bland snowboardåkare tack vare den fina halfpipen. Skidresor till Pas de la Casa erbjuder 55 pister varav en som är upplyst på kvällen så att du kan till sen på kvällen.

En av de många fördelarna med en skidsemester i Andorra är de fantastiska shoppingmöjligheterna. Staden butiker erbjuder ett stort utbud av elektronik, alkoholdrycker, tobak och märkeskläder till mycket fördelaktiga priser. Anledninge till detta är att området är en av Andorras tullfria områden. De låga priserna gäller inte bara shoppingen. I Pas de la Casa är priserna generellt låga, ås här får du mer skidresa för pengarna.

I Andorra är Pas de la Casa känd som Pyrenéerna Ibiza. Det finns gott om festliga arrangemang för både unga och gamla. Staden har ett stort utbud av barer, restauranger och nattklubbar, dessutom finns det afterski för alla smaker. Om du vill ha en paus från skidåkningen, erbjuder Pas de la Casa många andra sätt att njuta av snön. Du kan till exempel ta en tur på snöskoter, åka hundspann eller ta en promenad med snöskor.

Skidresor till Pas de la Casa med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Pas de la Casa. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Pyrenéerna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Äldre par
Familjer med äldre barn
Övriga
Vänner
Till toppen