Fyrfaldig vinnare av World ski Awards

De prestigefyllda World Ski Awards delas ut varje år i Kitzbühel, Österrike. Under detta årliga tre-dagarsevenemang koras den bästa skidresearrangören, skidorterna och boenden.

Genom en omröstning bland resenärer och experter i vintersportvärlden utsågs Sunweb till världens bästa skidresearrangör 2015, 2016, 2017 och fick utmärkelsen för fjärde året i rad 2018!

För detta vill vi tacka våra fantastisk gäster. Tack för ert förtroende! Vi kommer att göra allt även denna säsongen för att du ska få den bästa skidresan någonsin.

Varför Sunweb?

Med ett otroligt varierat utbud av skidresor till över 220 skidorter, kan alla hitta sin perfekta skidsemester hos Sunweb. Oavsett om du söker världens största skidområde, familjevänlig skidåkning eller en skidort med livlig aftersk.


Vi har också över 800 boenden med allt från mysiga rum i ett gasthaus till stora chalet och du hittar alltid boenden med den belägenhet som passar dig oavsett om du vill bo uppe i pisten, nära liften eller inne i centrum.


I våra skidresor ingår alltid liftkort och när du bokar kan du lägga till skidhyra och skidskola till förmånliga priser tack vare våra samarbetspartners.


Som en del av Sunweb Group har Sunweb mer än 25 års erfarenhet av resebranschen och skickar därför fler människor på skidresa än någon annan skidresearrangör. Är du nyfiken på våra prisbelönta skidresor? Kolla då in våra skidresor!

Val Thorens

Världens bästa skidort

Kitzbühel

Österrikes bästa skidort
Till toppen