World Ski Awards 2022

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. World Ski Awards

Världens bästa skidresearrangör 2022!

Sunweb är utsedda till världens bästa skidresearrangör 2022

Vi är stolta över att ha vunnit titeln som världens bästa skidresearrangör 2022! På Sunweb har vi det oerhört viktiga uppdraget att skapa unika upplevelser och en semestrar som du aldrig kommer att glömma. Varför? För att vi älskar skidsemester och för att vi älskar det vi gör. Tack vare våra kära gäster, guider och kollegor har vi skapat oförglömliga minnen i en trygg och säker miljö. Det är detta som har gjort oss populära bland europeiska skidåkare. Vi ser fram emot att skicka ännu fler nöjda gäster på bekymmersfria skidresor och vi kommer att fortsätta att erbjuda dig skräddarsydda skidsemestrar i världsklass år efter år.

Skapa minnen för livet med #creatingmemories

Med över 30 års erfarenhet av att organisera skidresor för privatpersoner och grupper är vi en av världens bästa och största arrangörer av skidresor. Vi har vunnit titeln Världens Bästa Skidresearrangör 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och nu igen 2022. Varje år gör vi allt i vår makt för att ge våra kunder den bästa upplevelsen samt säkra och trygga resa från bokningen görs till dess att du kommer hem. Att vinna World Ski Awards förändrar inte vårt uppdrag att ge våra gäster den absolut bästa servicen. Men naturligtvis är vi hedrade över att vara nominerade till världens bästa skidsemesterarrangör av World Ski Awards för åttonde året.

Vad är World Ski Awards?

World Ski Awards är en del av World Travel Awards, kan liknas vid en Oscars-gala för resebranschen. Denna årliga sammankomst belönar de bästa skidanläggningarna samt de bästa boende- och skidresearrangörerna. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att ge dig den skidsemester du drömmer om och genom att rösta på oss hjälper du oss att göra det vi gör bäst: att erbjuda oförglömliga skidsemestrar till rimliga priser, som alltid inkluderar liftkort.

Skidresa på dina villkor

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Sveriges största utbud
  • Europas största skidresearrangör
  • Skräddarsydda skidresor