Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Wellness

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Tema
  4. Wellness

Skidresor med wellness

Värdesätter du fint boende och ett besök på hotellets spaanläggning efter en dags skidåkning i pisten när du åker på skidresor till Alperna? Vi förstår dig. Därför har vi samlat skidresor med hotell som erbjuder wellness nere i Alperna. Efter en lång dags skidåkning finns inget bättre än att ta av sig skidkläderna, gå ner i spaavdelningen och låta kroppen slappna av i bastun eller i en varm jacuzzi. På vissa av våra skidresor med wellness-hotell erbjuds även spa behandlingar, exempelvis massage som kan vara välbehövligt efter en dag i pisten.

Skidåkning med wellness behöver inte bli dyrt

En lyxigare skidresa behöver inte kosta mer. När du åker på skidresor med oss kan du vara säker på att du hittar billiga skidresor, vi är så säkra på detta att vi till och med erbjuder våra gäster prisgaranti på våra skidresor.

Du behöver inte nödvändigtvis bo på ett wellness hotell för att ha tillgång till wellness under skidsemestern, många av våra orter har badhus där det finns wellness, spa och andra aktiviteter. Ett exempel på några orter som erbjuder detta är Avoriaz, Val Thorens, Canazei och Bad Gastein. Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresor med Sunweb!

Hitta din skidsemester med wellness