Resort till Campitello

Tillbaka
Destination image
Pister
6 Km
44 Km
11 Km
0 Km
61 Km
Totalt
Liftar
7
14
6
höjd
2958m
1417m
Glaciär
0
Fun Parks
1
Långfärd
8Km
Pister
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Totalt
Liftar
86
183
104
höjd
3334m
935m
Glaciär
1
Fun Parks
15
Långfärd
800Km

Campitello ligger snösäkert i nordöstra Italien på hela 1440 meters höjd och är granne med den populära skidorten Canazei. Skidorten Skidresor till Campitello bjuder på dalens vackraste landskap och ligger i Val di Fassa, mitt i världens största skidregion Dolomiti Superski. Den enorma regionen bjuder på hela 1220 km pist, varav 491 km är nåbara från Campitello utan att behöva ta skidbussen.

Den perfekta balndningen av lyx och tradition

Liften som startar i Campitello, tar dig direkt in i skidsystemet Sella Ronda. Sella Ronda är skidsystemet som sträcker sig runtom det mäktiga bergsmassiven Sella. Det högt belägna skidområdet är väldigt snösäkert och dessutom är det enkelt att ta sig från Campitello till Marmolada glaciären vid Arabba, där man kan åka skidor på över 3000 meters höjd.De fina lyxhotellen och den mysiga omgivningen i Campitello, gör skidorten till ett perfekt resmål för kräsna semesterfirare. Tack vare det höga läget är skidområdet snösäkert under hela säsongen.

Byn är indelad i två stadsdelar, en lite modernare med många fina hotell och en mer mysig traditionell del. Campitello har en by mer flera mysiga barer och lugna afterski-ställen. Vill du gå ut och ta en bit mat kan du hitta allt från utsökta lokala specialiteter till äkta italiensk pizza. Om du vill avsluta dagen på en restaurang i Canazei, tar det bara 10 minuter att ta sig till Canazei med buss.

Skidresor till Campitello med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Campitello. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Familjer med äldre barn
Övriga
Vänner
Äldre par
Till toppen