Hotel Fantasia De Luxe Kemer

Billigaste pris
9,2 / 10

Hotel Fantasia De Luxe Kemer

Det fantastiska Hotel Fantasia De Luxe Kemer ligger på en gyllene, bred strand. Det lilla centrum Camyuva ligger på gångavstånd från hotellet och den vackra stadskärnan i Kemer är lätt att nå med små bussar (dolmus). Den arkitektoniska stilen på hotellet passar perfekt till den fantastiska miljön. Rummen är bekväma och klassiskt inredda liksom resten av hotellet, inklusive lobbyn och badhuset, med kolonner och trä.

Här kan du slappna av och verkligen ha det skönt. Mellan hotellet och stranden finns 2 stora pooler och för alla barn finns det inte mindre än 3 vattenrutschbanor. Det finns också en stor barnklubb för de små och ett roligt underhållningsteam, som arrangerar aktiviteter för unga och gamla både dagtid och nattetid. På bryggan på stranden kan du njuta av den varma turkiska solen och sedan hoppa ner i det svalkande vattnet. 

Läs mer Hotel Fantasia De Luxe Kemer Hotel Fantasia De Luxe Kemer
Läge och avstånd

Kemer

Kemer image

Resor till Kemer

Kemer ligger hisnande vacker vid foten av de höga och alltid gröna Taurusbergen söder om Antalya. Det var ursprungligen en liten by, där de bosatta huvudsakligen med odling av apelsiner. Staden är idag en återupplivad semesterort, men utvecklingen av staden har skett under hänsyn till områdets naturliga skönhet och med kvalitet i åtanke.

Kemer nämns då och då som Turkiets Saint Tropez p.g.a. den prisbelönt marina, som lockar seglare från hela världen. Det är också här vid marinan, som stadens kvälls- och nattliv hittas. Här är bra, turkiska och internationella restauranger och livliga barer och några nattklubbar. I Moonlight Park, strax väster om marinan, kan du ta en trevlig promenad i den ljumma kvällstimmarna. Stadens handelscentrum är den moderna gågatan Liman Caddesi, den går vinkelrätt mot kusten. Här liggerbra butiker och restauranger på båda sidor under de täckta gångbanorna.

Kemer härliga stränder sträcker på vardera sidan av marinan i centrum. Den ena är en barnvänlig, långgrund sandstrand, och den andra är med småsten. I områdena Beldibi och Göynük, utanför Kemer, ligger flera All Inclusive lyxhotell ner till sandstranden med de vackra Taurusbergen i bakgrunden.

Sunweb erbjuder ett brett utbud av välkomnande All Inclusive hotell - både för barnfamiljer, som önskar att ha semester med allt betalad i förskott och massor av faciliteter för både vuxna och barn, samt till vuxna som vill unna sig själva och varandra på semestern.

Vi erbjuder inte dansk guideservice i Kemer. Du är välkommen att kontakta våra danska guider i Alanya per. telefon eller SMS. Eventuella utflykter genomförs med engelsktalande guide.

Läs mer Kemer Göm Kemer
Vad kännetecknar Kemer
  • Vacker omgivning
  • Trevlig marina
  • Inbjudande hoteller
  • Famljevänligt

Turkiets sydkust

Turkiets sydkust image

Resor till Turkiets sydkust

Den turkiska sydkusten har i många år varit Turkiets mest populära resmål och kallas även av vissa för den “Turkiska rivieran”, eller den "Turkiska solkusten". Här möts du av allt som hör en härlig chartersemester till. Njut av vackra stränder, god mat, billig shopping och inte minst ett en oerhört gästvänlig lokalbefolkning.

Den turkiska sydkusten har stora vikar med sandstränder som är barnvänliga, har massor av vattensportsaktiviteter och de som är lite mindre och mysigare. I bakgrunden ligger de imponerande Taurusbergen, som skyddar kusten från inlandets vindar. Turkiets intressanta historia har lämnat efter sig massor sevärdheter och flera av dessa ligger just på sydkusten.

 

Sydkusten semesterorter har något för alla

Sydkusten har ett varierat utbud av semesterorter och oavsett vad du söker kommer du hitta det på resor till Turkiets sydkust.

Antalya är huvudstaden i denna provins, och är perfekt för de som vill kombinera en avkopplande solsemester med en storstadssemester. Här kan du bland annat strosa runt i den traditionella gamla stadsdelen och besöka mysiga basarer.

Söder om denna charmerade stad ligger den naturligt vackra semesterorten Kemer, Turkiets motsvarighet till Saint Tropez, som med en lyxig småbåtshamn och ett nattliv lockar seglare och turister från hela världen.

Väster på en halvö längs kusten omgiven av stränder, ligger lugna och mysiga Side. Fortsätter du väster ut kommer du till Turkiets pärla, Alanya, Här hittar du allt du kan tänkas önska av en solsemester. Med ett stort utbud av sevärdheter, semesterupplevelser, nattliv och restauranger är det inte konstigt att så många svenskar väljer att resa hit.

Mellan Side och Antalya längs kusten ligger lyxiga och eleganta Belek. Här hittar du bland annat områdets bästa och lyxigaste hotell, och om golf är lika med avkoppling för dig har du kommit helt rätt, områdets golfbanor klassas som de bästa i landet.

 

Res med Sunweb till Turkiets sydkust

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till sydkusten med boende i semesterlägenheter, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vilka önskemål du har på din semester så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Turkiets sydkust, till ett bra pris.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom flera utflykter med skandinaviska guider.

Läs mer Turkiets sydkust Göm Turkiets sydkust
Vad kännetecknar Turkiets sydkust
  • 300 soldagar om året
  • Bra och billigt
  • Vackra stränder och bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

9,2 / 10

Utifrån 2 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?