Liberty Hotels Lara - Ultra All Inclusive

Billigaste pris
8,6 / 10

Liberty Hotels Lara - Ultra All Inclusive

Liberty Hotels Lara är ett välkomnande Ultra All Inclusive hotell som ligger ner till stranden i utkanten av Lara, ca 16 km från den livliga storstaden Antalya. Liberty Hotels Lara erbjuder boende av hög standard för de kräsna gästerna. Här kan både barn och vuxna känna sig hemma, och alla faciliteter och aktiviteter gör hotellet upplagt för större familjesemestrar med flera generationer som föredrar att tillbringa större delen av tiden på hotellet. Här finns ett vackert och stort poolområde med två pooler, barnpool och solterrass. Du bor här med Ultra All Inclusive, där måltider, snacks och drycker betalas hemifrån, och här kan du äta så mycket du vill från en stor buffé. Det finns 311 smakfullt inredda rum med balkong, och du har möjlighet att välja ett rum med havsutsikt.
Läs mer Liberty Hotels Lara - Ultra All Inclusive Liberty Hotels Lara - Ultra All Inclusive
Läge och avstånd

Antalya - Lara

Antalya - Lara image

Sydkustens charmiga regionshuvudstaden, Antalya, är ett populärt resmål året runt. Under sommaren är Antalya speciellt populär bland familjer och par som vill kombinera avkopplande semester med en stadssemester. Ett brett utbud av utsökta lyxiga anläggningar med en mängd av faciliteter som ligger längs kusten på båda sidor av centrum, i synnerhet inom områdena Lara och Kundu. Här är stora poolområden med vattenrutschkanor, bra restauranger, utsökta rum, hälsoavdelningar, gym, barnklubbar, butiker osv. De flesta hotell ligger ner till en privat strand. Du behöver inte oroa dig för något, och en dag tar den andra med ren avkoppling i vackra omgivningar.

När du är klar till att komma ut och se dig omkring, erbjuder Antalya mycket mer än de flesta semesterorter i Turkiet. Stadens vackra och romantiska gamla stadsdel, Kaleiçi är bevarat och restaurerat och moderniseras av strikta regler. Här kan du tillbringa en dag strosat runt på de smala gatorna och beundra de gamla husen, äta lunch med utsikt över den gamla hamnen och kanske köpa lokala hantverk i de små butikerna. Du kan handla, tills du storknar i stadens många basarer - i det här fallet, erbjuder kryddor, nötter, te, grönsaker, vattenrör och souvenirer. I centrum hittar du också flera köpcentrum och märkesbutiker, där utbudet är enormt.

Vi erbjuder inte dansk guideservice i Antalya. Du är välkommen att kontakta vår danska guide i Alanya per. telefon eller SMS. Eventuella utflykter genomförs med engelsktalande guide.

Läs mer Antalya - Lara Göm Antalya - Lara
Vad kännetecknar Antalya - Lara
  • Sydkusten charmerande storstad
  • Vackra, breda stränder
  • Perfekt för shopping

Turkiets sydkust

Turkiets sydkust image

Resor till Turkiets sydkust

Den turkiska sydkusten har i många år varit Turkiets mest populära resmål och kallas även av vissa för den “Turkiska rivieran”, eller den "Turkiska solkusten". Här möts du av allt som hör en härlig chartersemester till. Njut av vackra stränder, god mat, billig shopping och inte minst ett en oerhört gästvänlig lokalbefolkning.

Den turkiska sydkusten har stora vikar med sandstränder som är barnvänliga, har massor av vattensportsaktiviteter och de som är lite mindre och mysigare. I bakgrunden ligger de imponerande Taurusbergen, som skyddar kusten från inlandets vindar. Turkiets intressanta historia har lämnat efter sig massor sevärdheter och flera av dessa ligger just på sydkusten.

 

Sydkusten semesterorter har något för alla

Sydkusten har ett varierat utbud av semesterorter och oavsett vad du söker kommer du hitta det på resor till Turkiets sydkust.

Antalya är huvudstaden i denna provins, och är perfekt för de som vill kombinera en avkopplande solsemester med en storstadssemester. Här kan du bland annat strosa runt i den traditionella gamla stadsdelen och besöka mysiga basarer.

Söder om denna charmerade stad ligger den naturligt vackra semesterorten Kemer, Turkiets motsvarighet till Saint Tropez, som med en lyxig småbåtshamn och ett nattliv lockar seglare och turister från hela världen.

Väster på en halvö längs kusten omgiven av stränder, ligger lugna och mysiga Side. Fortsätter du väster ut kommer du till Turkiets pärla, Alanya, Här hittar du allt du kan tänkas önska av en solsemester. Med ett stort utbud av sevärdheter, semesterupplevelser, nattliv och restauranger är det inte konstigt att så många svenskar väljer att resa hit.

Mellan Side och Antalya längs kusten ligger lyxiga och eleganta Belek. Här hittar du bland annat områdets bästa och lyxigaste hotell, och om golf är lika med avkoppling för dig har du kommit helt rätt, områdets golfbanor klassas som de bästa i landet.

 

Res med Sunweb till Turkiets sydkust

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till sydkusten med boende i semesterlägenheter, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vilka önskemål du har på din semester så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Turkiets sydkust, till ett bra pris.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom flera utflykter med skandinaviska guider.

Läs mer Turkiets sydkust Göm Turkiets sydkust
Vad kännetecknar Turkiets sydkust
  • 300 soldagar om året
  • Bra och billigt
  • Vackra stränder och bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,6 / 10

Utifrån 269 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?