Hotell Holiday Debili

8,4 / 10

Hotell Holiday Debili

Hotell Holiday Debili är ett mysigt familjehotell i centrala Sauze d'Oulx. Här finns allt du behöver för en härlig skidsemester med familjen. Liften ligger bara 200 meter från hotellet, och du inte känner för att promenera, kan du ta den lokala skidbussen som stannar precis utanför dörren. Du bor i traditionellt inredda dubbelrum och familjerum som för upp till 4 personer. På Hotell Holiday Debili kan eftermiddagen avnjutas i hotellets bar innan du går till restaurangen för att avnjuta en 3-rätters meny, som är en del av hotellets halvpension. Sunweb rekommenderar Hotell Holiday Debili för både vuxna och familjer med barn som vill bo i trevlig miljö i centrala Sauze d'Oulx.
Se mer Hotell Holiday Debili Se mindre Hotell Holiday Debili
  • Halvpension
  • Mysig hotellbar
  • I centrum
  • Gångavstånd till liften

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx är en mysig bergsby som ligger i den del av Via Lattea som är belägen Italien, tillsammans med Sestrière. Den stora skidregionen sträcker sig över till Frankrike där du hittar skidorten Montgenèvre. Skidresor till Sauze D'oulx bjuder även oändliga offpist-möjligheter och 400 kilometer markerade pister.

Massor av spännande upplevelser i och utanför pisten

För vana och avancerade skidåkare är Sauze d'Oulx det perfekta resmålet. Här finns mängder av röda pister och en hel del svarta runt Mount Motta. Är du nybörjare behöver du inte oroa dig är finns även en flera blåa pister och de lokala skidskolorna har engelskspråkig personal, så är du ett proffs på nolltid. Det vackra området och höga antalet soltimmar gör att en dags skidåkning avrundas bäst på en uteservering med en god dryck i solen.

Staden Sauze d'Oulx är verkligen trevlig, här finns goda möjligheter för spännande upplevelser - även utanför pisten. Här finns många bra afterski barer för alla smaker, oavsett om du vill njuta av ett glas gott vin på en av stadens vinbarer, eller om du föredrar en färgglad drink eller en stort krus öl på en av de mer klassiska afterski barerna. Restaurangerna i Sauze D'oulx lämnar inget att önska. Här finns ett bra urval av läckra lokala restauranger och massor av möjligheter att njuta av smakfulla italienska delikatesser.

Skidresor till Sauze d'Oulx med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Sauze d'Oulx. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Via Lattea  image

Via Lattea

Härlig skidåkning i Via Lattea

Via Lattea, eller som den kallas på svenska Vintergatan, är ett stort och fantastiskt skidområde som ligger på gränsen mellan Italien och Frankrike vid Serre Chevalier Vallée. Skidresor till Via Lattea erbjuder inte mindre än 400 km pist och har hela 88 liftar med ett högst belägna område (Mont Motta) på 2800 meter och lägsta på 1340 meter i byn Cesana Torinese. 2006 hölls här världsmästerskap i alpin skidåkning, så här åker du i pister för världsmästare.

Största delen av Skidområdet ligger i Italien men här hittar du också den charmiga byn Montgenevre i Frankrike. Området har ett stort utbud av framför allt röda pister, men alternativen är många, oavsett om du är ute efter en trevlig tur ner för en blå pist, eller om du är ute efter fart och spänning i en svart. Om du verkligen vill ha fart och utmaningar, så det bör du prova pisterna i Motta eller offpist i Antifeatro.

Charmigt och traditionellt eller aktivt och modernt

På Skidresor till Via Lattea i de italienska Alperna bor du någon av de underbara skidorterna Sauze D'oulx eller Sestriere. Sauze D'oulx är en by på 1509 meters höjd, som passar utmärkt för alla typer av skidresor. Här finns massor afterski-barer och restauranger som passar alla smaker både om du gillar italienska delikatesser, men också internationella klassiker. Staden har också en historisk del med byggnader från 1500-talet och massor av andra roliga aktiviteter.

I Sestriere är perfekt för dig som söker en skidort full av liv. Området har ett varierat utbud av barer och flera nattklubbar, så för dig som vill ha aktivitet även utanför pisten kan denna skidort rekommenderas. I samband med världsmästerskapet byggdes här mycket för att möta efterfrågan, så staden har inter riktigt samma autentiska charm som andra byar i Via Lattea, men är istället lite mer modern.

Skidresor till Via Lattea – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Via Lattea och när du reser hit kan du även åka en dag i Montgenèvres pister. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Sauze d'Oulx
Vad kännetecknar Via Lattea

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,4 / 10

Utifrån 4 betyg

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Rabatter:

Liftkort för barn upp till 1 år är gratis. Barn födda efter 01-01-2009 och vuxna födda före 01-01-1944 får liftkortet till rabatterat pris. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av priset.  Om dessa rabatter används är det obligatoriskt att visa upp giltigt ID när du hämtar ut liftkortet.

Deposition:

Liftkort är ett handsfree-liftkort. På plats kommer du att behöva betala en deposition på 5 euro. Dessa får du tillbaka när du lämnar tillbaka liftkortet.

Ovanstående rabatter gäller endast när du bokar. På plats tillämpas andra priser.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

Barn mellan 3 - 7 år måste bära hjälm. Detta ingår inte i den förbokade utrustningen, men kan hyras eller köpas på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och medelmåttiga skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för medelduktiga skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativt material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

TIPS: Berätta för uthyrningspersonalen om dina specifika krav (t.ex. offpiståkning) så att de kan hjälpa dig att välja rätt material.

ändra

När vill du resa?
    Till toppen