Resort till Sauze d'Oulx

Tillbaka
Destination image
Pister
17 Km
41 Km
34 Km
7 Km
99 Km
Totalt
Liftar
15
85
65
höjd
2840m
1357m
Glaciär
0
Fun Parks
8
Långfärd
28Km

Sauze d'Oulx är en mysig bergsby som ligger i den del av Via Lattea som är belägen Italien, tillsammans med Sestrière. Den stora skidregionen sträcker sig över till Frankrike där du hittar skidorten Montgenèvre. Skidresor till Sauze D'oulx bjuder även oändliga offpist-möjligheter och 400 kilometer markerade pister.

Massor av spännande upplevelser i och utanför pisten

För vana och avancerade skidåkare är Sauze d'Oulx det perfekta resmålet. Här finns mängder av röda pister och en hel del svarta runt Mount Motta. Är du nybörjare behöver du inte oroa dig är finns även en flera blåa pister och de lokala skidskolorna har engelskspråkig personal, så är du ett proffs på nolltid. Det vackra området och höga antalet soltimmar gör att en dags skidåkning avrundas bäst på en uteservering med en god dryck i solen.

Staden Sauze d'Oulx är verkligen trevlig, här finns goda möjligheter för spännande upplevelser - även utanför pisten. Här finns många bra afterski barer för alla smaker, oavsett om du vill njuta av ett glas gott vin på en av stadens vinbarer, eller om du föredrar en färgglad drink eller en stort krus öl på en av de mer klassiska afterski barerna. Restaurangerna i Sauze D'oulx lämnar inget att önska. Här finns ett bra urval av läckra lokala restauranger och massor av möjligheter att njuta av smakfulla italienska delikatesser.

Skidresor till Sauze d'Oulx med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Sauze d'Oulx. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Familjer med äldre barn
Till toppen