Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Residence Veronza

I Italiens vackra Fiemme-dal ligger Residence Veronza. Lägenheterna och studiorna är mysigt inredda och perfekta att komma tillbaka till efter en härlig dag i snön. Skidbusshållplatsen ligger också i närheten. Ta bussen till backen och njut av en aktiv dag med skid- eller snowboardåkning.

Vill barnen hellre tillbringa en dag utanför backen? De kan ha roligt hela dagen i miniklubben. Här finns underhållningsteamet där för dem. De kan leka i snön, dansa, rita och äta tillsammans med teamet. Hotellet erbjuder också ett fantastiskt hälsocenter, så du kan njuta av bastun och det turkiska badet efter en dag utomhus. Det är också möjligt att boka en massagebehandling.

  • Lägenheter för 5 personer
  • Rolig miniklubb för barnen
  • Koppla av i wellnesscentret

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Inga måltider

Läge och avstånd

Ville di Fiemme

Upptäck Ville di Fiemme i Trentino, på en höjd av 1 200 meter. Detta pittoreska resmål erbjuder inte bara en fantastisk panoramautsikt över de majestätiska Dolomiterna, utan är också ett paradis för skidentusiaster.

Pisterna

Med ett överflöd av vackra pister och en rad vinteraktiviteter är skidorten Ville di Fiemme den perfekta platsen för olika vintersporter i Italien. De snötäckta bergstopparna med sina imponerande toppar och majestätiska skönhet ger en pittoresk bakgrund för din vintersemester i Italien. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller nybörjare har skidorten Ville di Fiemme allt. Från avslappnad längdskidåkning genom vackra vinterlandskap till utmanande backar för den äventyrlige skidåkaren. Med välskötta pister och moderna faciliteter är det här skidområdet perfekt för både familjer och erfarna skidåkare.

Många aktiviteter

Ville di Fiemme erbjuder en rad vinteraktiviteter utöver skidåkning. Utforska området på snöskor eller åk på en stämningsfull kälkåkning med hela familjen. Efter en dag med äventyr i backarna kan du koppla av i en av de mysiga bergsstugorna och njuta av utsökt lokal mat och varma drycker.

Val di Fiemme

Val di Fiemme är en solig skidort med ett fantastiska läge i södra Dolomiterna. Trots sitt soliga läge är snökvalitén god, då det finns många snökanoner som säkerställer att det alltid finns tillräckligt med snö. I det vackra pisterna kan du njuta av en full dag med skidåkning. Skidområdet är perfekt för både nybörjare och lite mer avancerade skidåkare.

Pisterna ligger nära många traditionella fjällstugor. Du hittar Weigler-Weigleralmhut 2000 meter bort, där det serveras goda traditionella rätter. Längdskidcentret ligger 1800 meter bort och här hittar du 150 kilometer spår för alla nivåer. I det mindre skidområdet Alpe Cermis, är Olimpia den längsta pisten på 7,5 kilometer.

Val di Fiemme är perfekt för längdskidåkare och världsmästerskapen för längdskidåkning har arrangerats här flera gånger!

Vad kännetecknar Val di Fiemme

  • Mycket soligt skidområde
  • Traditionella fjällstugor
  • Breda pister; perfekt för nybörjare

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett liftkort till Val di Fiemme ingår i resans pris.

* Tillvalet av ett förlängt liftkort är endast möjligt vid bokning, inte på destinationen.

3-dagarsresa inkl. 2-dagars liftkort

4-dagarsresa inkl. 2-dagars liftkort

5-dagars resa inkl. 3-dagars liftkort

6-dagarsresa inkl. 4-dagars liftkort

7-dagarsresa inkl. 5-dagars liftkort

8-dagars resa inkl. 6-dagars liftkort 

Rabatter 2023/2024:

Liftkortet för barn födda efter 9/12/2014 är gratis. Barn födda mellan 8/12/2006 och 8/12/2014 och seniorer födda efter 8/12/1957 får rabatt på liftkortet. Du hittar dessa rabatter i beräkningen av ditt semesterpris. Tillägg och rabatter gäller endast när du bokar. Övriga priser gäller på plats.

Det är inte möjligt att ändra startdatumet för liftkortet på destinationen. Förlängning av liftkortet kan ofta beställas och priset för detta hittar du i bokningssteg 1. Rabatten för "inget liftkort" hittar du också i bokningsprocessen.

Legitimation krävs när du hämtar ut ditt liftkort.

Det är inte möjligt att i förväg boka hyrning av utrustning för skidor/snowboard. Du kan själv ordna detta på destinationen.
Lektioner kan inte bokas i förväg. Du kan organisera det själv på plats.

Ställ in notiser

Just nu är rum och priser inte tillgängliga för nästa säsong. Skriv upp dig och få en notis när detta boende kan bokas. Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy