Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Italien
  4. Val di Fiemme
  5. Ville di Fiemme
Ville di Fiemme

Resor till Ville di Fiemme

Upptäck Ville di Fiemme i Trentino, på en höjd av 1 200 meter. Detta pittoreska resmål erbjuder inte bara en fantastisk panoramautsikt över de majestätiska Dolomiterna, utan är också ett paradis för skidentusiaster.

Pisterna

Med ett överflöd av vackra pister och en rad vinteraktiviteter är skidorten Ville di Fiemme den perfekta platsen för olika vintersporter i Italien. De snötäckta bergstopparna med sina imponerande toppar och majestätiska skönhet ger en pittoresk bakgrund för din vintersemester i Italien. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller nybörjare har skidorten Ville di Fiemme allt. Från avslappnad längdskidåkning genom vackra vinterlandskap till utmanande backar för den äventyrlige skidåkaren. Med välskötta pister och moderna faciliteter är det här skidområdet perfekt för både familjer och erfarna skidåkare.

Många aktiviteter

Ville di Fiemme erbjuder en rad vinteraktiviteter utöver skidåkning. Utforska området på snöskor eller åk på en stämningsfull kälkåkning med hela familjen. Efter en dag med äventyr i backarna kan du koppla av i en av de mysiga bergsstugorna och njuta av utsökt lokal mat och varma drycker.