1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien

Sista minuten-resor till Spanien

Semesterparadis med härligt klimat året runt

Spaniens underbara semesterorter har varit populära resmål bland svenskarna ända sedan charterresor blev populärt, och det är inte svårt att förstå. Spaniens semesterparadis öarna Teneriffa, och Mallorca är bara några exempel detta och erbjuder den perfekta kombinationen av sol och ljumma vindar. Sunweb erbjuder även fantastiska sista minuten-resor till det spanska fastlandets härliga resmål som Costa Dorada och Marbella. Njut av god mat, spännande kultur och underbara stränder.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du att du behöver en paus i vardagen och ett tillskott av D-vitamin, kan vi verkligen rekommendera en spontanresa till Spanien. Med våra sista minuten-resor till Spanien får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Spanien med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.