Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sista minuten till Spanien

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Spanien

Sista minuten-resor till Spanien

Semesterparadis med härligt klimat året runt

En sista minuten-resa till Spanien bjuder på en mängd oförglömliga upplevelser, som vackra stränder, fantastisk natur, charmiga städer och spännande sevärdheter. Spaniens underbara semesterorter har varit populära resmål bland svenskar ända sedan charterresor blev populärt, och det är inte svårt att förstå. Spaniens paradisö Mallorca erbjuder den perfekta kombinationen av sol och ljumma vindar om sommaren och de vintervarma Kanarieöarna är den perfekta tillflyktsorten när det är som kallast här hemma.

Se även sista minuten-resor till:

Stort urval av soliga semesterresor i Spanien

Viva España! Spanskt kök, vackra stränder och till synen oändligt med soldagar är bara några av de saker som gör Spanien till en favorit bland semesterresenärer år efter år. I Spanien möts du av en varm och vänlig gästfrihet i en miljö som erbjuder både avkoppling och äventyr för hela familjen. 

Det finns massor att göra på din nästa semester i Spanien. Är du en soldyrkande strandälskare får du inte missa Costa del Sol, som har ca 320 soldagar per år. Om du föredrar en aktiv semester bör du besöka den spanska vulkanön Gran Canaria eller utforska havet runt Teneriffa från en kajak eller på en snorklingstur under de berömda Los Gigantos-klipporna.

Sista minuten-resor till Spanien med All Inclusive

Du hittar ett stort urval av semestererbjudanden till Spanien med Sunweb året runt. Du kan välja mellan ett brett utbud av vackra hotell som erbjuder något för alla. Vi har stora familjevänliga hotell med underhållning för barn i alla åldrar, liksom vuxenhotell med plats för avskildhet och lugn och ro. Om du är i behov av en avkopplande semester kan du välja ett av våra många all Inclusive-erbjudanden i Spanien.