1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland

Sista minuten-resor till Grekland

En semester med oänliga möjligheter

Få saker säger solsemester som den grekiska övärlden, speciellt ön Kreta har lockat svenska besökare i decennier med kristallklart turkost hav. Men även natursköna Korfu, spännande Rhodos och vår nyhet Zakynthos med sina vackra stränder är väl värda ett besök. Är du ute efter en storstadssemester kan vi rekommendera Rhodos stad, Chania eller njut av fantastisk mat på en av våra billiga sista minuten-resor till någon annan av våra 50 soliga semesterorter i Grekland.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du för att ta en paus från vardagsstressen och vill byta ut en gråmulen himmel mot strålande solsken? Med våra billiga sista minuten-resor till Grekland kan du få din solsemester till ett lägre pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Grekland med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.