Sista minuten till Mallorca

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Spanien
  6. Mallorca

Sista minuten-resor till Mallorca

Besök en av Europas populäraste semesterdestinationer

Med på en sista minuten-resa till Mallorca kan du njuta av en avkopplande och äventyrlig semester till ett bra pris. Mallorca har varit populärt bland svenskarnas ända sedan charterresorna började. Ibiza, Menorca och Mallorca utgör tillsammans de Baleariska öarna, där Mallorca är den största och lockar varje år många turister med sitt underbara klimatet, På sista minuten-resor till Mallorca får du uppleva frodig natur och mysiga vikar med gyllene sandstränder. Samtidigt bjuder ön på trevliga badorter och vackra marinor. Om du är redo att packa resväskan, boka ett av våra prisvärda erbjudanden till Mallorca nu.

Se även sista minuten-resor till:

Hitta din sista minuten-resa

Njut av en solig sista minuten-resa till Mallorca

Drömmer du om en solig semester till Mallorca? Hos Sunweb hittar du just det: Ett stort urval av erbjudanden på sista minuten-resor svenskarnas favoritdestination i Spanien. På Mallorca kan du uppleva den perfekta strandsemestern på mer än 150 stränder – varav många ligger i små, charmiga vikar. Om det inte är skäl nog att packa resväskan och bege sig till den populära spanska semesterön, erbjuder Mallorca också spännande sevärdheter och mysiga städer där du verkligen kan uppleva Mallorcas avkopplade atmosfär.

Stort utbud av semestererbjudanden till Mallorca

Oavsett om du vill njuta av en dag på stranden vid Cala D'or eller uppleva den mysiga atmosfären i Alcudia, har Sunweb en semester för dig. Upptäck öns natur på en vacker vandring genom bergskedjan Serra de Tramuntana. Om du vill uppleva fest och god stämning kan du dansa natten lång i Playa de Palma eller Magaluf, där diskotek och barer finns i överflöd.

Du hittar ett brett utbud av trevliga hotell hos Sunweb, oavsett om du drömmer om en all inclusive-semester eller föredrar att utforska de lokala restaurangerna. På din sista minuten-semester till Mallorca kan du välja mellan hotell och lägenheter med centralt läge eller direkt på stranden.