1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien
  6. Mallorca

Sista minuten-resor till Mallorca

Besök en av Europas populäraste semesterdestinationer

Vill du njuta av vackra stränder och mycket sol? Ibiza, Menorca och Mallorca utgör tillsammans de Spanska Baleariska öarna. Mallorca är den största och lockar varje år många turister med sitt underbara klimatet, vidsträckta stränder, häpnadsväckande vackra bukter och lugna mysiga semesterorter. Många åker till Mallorca för cykling, tack vare den vackra naturen och de lite mindre vägarna som är perfekta för just detta. Här hittar du också trevliga semesterorter med butiker, mysiga bistroer och mycket fina stränder. Nattlivet på ön är lämnar heller inget att önska, och på Magalufs barer och nattklubbar pågår festen till lång in på natten.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du efter ett semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Mallorca får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Mallorca med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.