Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resor från Köpenhamn Kastrup

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Kastrup

Prisvärda resor från Köpenhamn Airport - Kastrup

Boka din semester med avresa från Kastrup, Köpenhamns flygplats och välja mellan ett brett utbud av populära resmål.

Sunweb erbjuder alltid direktflyg till våra soliga semesterdestinationer i Sydeuropa. Vad sägs om att njuta av solen på den charmiga spanska ön Mallorca eller en riktig strandsemester i Malaga? Oavsett om vill boka endast flyg eller ett charterpaket har vi ett stort urval av resor från Köpenhamn som tar dig direkt till solen. Hitta din drömsemester med avresa från Köpenhamn Airport.

Resa från Köpenhamns flygplats

Om du bara letar efter flyg från Köpenhamn erbjuder vi ett brett utbud av soliga destinationer som Spanien, Cypern och Bulgarien. Om du behöver både flyg och hotell har vi ett brett utbud av charterresor och fantastiska hotell som passar alla smaker. Du hittar familjehotell med faciliteter och underhållning för barn i alla åldrar. Vi har också ett stort utbud av vuxenhotell som kan erbjuda den perfekta miljön för en romantisk parsemester.

Köpenhamns flygplats, Kastrup är Danmarks största flygplats och lättillgänglig med både bil och kollektivtrafik via Öresundsbron. Om Kastrup Airport inte är den närmaste flygplatsen för dig, har vi ett brett utbud av flyg från Arlanda och Landvetter, så att du enkelt kan komma iväg på din drömsemester!

Flygplatsparkering när du reser från Köpenhamn Airport

När du bokar din semester kan det vara skönt att vara extra förberedd. Om du till exempel har bokat flygplatsparkering hemifrån sparar du både tid och energi på avresedagen. Med våra extra alternativ kan du enkelt boka flygplatsparkering hemifrån innan din avresa.

Köpenhamns flygplats erbjuder många alternativ för både korttids- och långtidsparkering. Om du parkerar långt från din terminal går det regelbundet terminalbussar till och från parkeringsplatserna så att du inte missar ditt flyg.

Sista minuten-semestrar från Köpenhamn

Om du har bokat din semester kort tid innan avresa eller om du är ute efter en spontan resa till solen, har vi ett stort urval av erbjudanden från Köpenhamn till destinationer i södra Europa. Vad sägs om en vecka på ett charmigt grekiskt hotell i Karpathos eller avkoppling vid en pool på Gran Canaria? Med en av våra sista minuten-semestrar från Köpenhamn kan du ha tårna i sanden och njuta av den sydeuropeiska solen på nolltid!