Resor från Köpenhamn Kastrup

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Kastrup

Resor från Köpenhamn Kastrup

Sunweb erbjuder resor från Köpenhamns flygplats Kastrup till flera destinationer i Turkiet, Grekland, Bulgarien, Spanien, Cypern, Portugal och Kroatien. När du reser med Sunweb erbjuder vi flexibla reslängder upp till 22 resdagar, så att du själv kan väja hur lång din semester ska vara.

Flyg och avgångar från Köpenhamn

Turkiet

Sunweb flyger från Kastrup till Bodrum-halvön, Kusadasi och Marmariskusten på onsdagar och söndagar och Turkiets sydkust på torsdagar och söndagar. Sunweb flyger till Turkiet med SAS, Freebird Airlines och SunExpress.

Grekland

Sunweb flyger från kastrup till Korfu på onsdagar, till Kos på onsdagar och söndagar, till Kreta på tisdagar och lördagar, till Rhodos på tisdagar och fredagar och Zakynthos på onsdagar. Sunweb flyger till Grekland med SAS och Norwegian.

Bulgarien

Sunweb flyger från Kastrup till Svartahavskusten på måndagar och fredagar med Atlantic Airways och SAS.

Spanien

Sunweb flyger från Kastrup till Costa Brava på måndagar, till Costa del sol på onsdagar, till Costa Dorada på måndagar, till Gran Canaria på måndagar, torsdagar och lördagar och till Mallorca på måndagar onsdagar och lördagar. Sunweb flyger till Spanien med Primera Air, Norwegian och SAS

Cypern

Sunweb flyger från Kastrup till Cypern på fredagar med SAS

Portugal

Sunweb flyger från Kastrup till Algarvekusten på lördagar med Primera Air

Kroatien

Sunweb flyger från Kastrup till Dubrovnik på onsdagar och lördagar med Norwegian

Är du ute efter endast flygresor kan du kontakta oss på telefonnummer 040-66 88 100

Vid ankomsten till destinationen

När du anländer till destinationen och har hämtat ut ditt bagage kommer du att mötas upp av en skandinavisk eller engelsktalande representant för Sunweb. Om du har bokat med transfer visar du upp dina resekuponger så hjälper de dig att hitta rätt transfer som tar dig till ditt hotell. Transfertiden varierar beroende på hur långt ditt boende ligger från flygplatsen och hur många stopp det är långs vägen. Det är även möjligt att hyra bil när du bokar, detta görs via Sunny Cars och då avbokas automatisk din vanliga transfer.

Här nedanför hittar du alla våra underbara resor med avgång från Kastrup: