1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien
  6. Gran Canaria

Sista minuten-resor till Gran Canaria

En semesterklassiker värd att upptäcka och återupptäcka

Spaniens pärla Gran Canaria är en av våra äldsta och absoluta favoriter när det kommer till semesterresmål. Sista minuten-resor till Gran Canaria bjuder på ett varmt klimat året runt, framför allt på vår och höst då temperaturerna ligger runt svensk högsommar. Denna varierade semesterö har något för alla semesterfirare. På sydspetsen hittar du lyx och välskötta golfbanor i Playa Meloneras, i Playa del Inglés kan du besöka det enorma nöjescentrumet med ett till synes ändlösa utbud av restauranger och i Maspalomas kan du koppla av på den kilometerlånga breda sandstranden som sömlöst glider över till ett ökenlandskap som bland annat kan utforskas på kamelrygg.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du efter ett semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Gran Canaria får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Gran Canaria med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra solresor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.