Billiga resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Billiga resor

Res billigare med Sunweb

Letar du efter billiga resor? Eftersom Sunweb är en av Europas största researrangörer kan vi erbjuda våra gäster låga priser på resor med hög standard året runt.

Är du ute efter riktigt billiga resor har vi samlat några tips på hur du kan hitta din resa till bästa pris eller så kan du söka och hitta en billig resa som passar dig.

Res billigt & bra

Erbjudanden just nu

Boka tidigt

Sista minuten

Så får du resan billigare

Under vissa tider på året har flygbolag och boenden färre bokningar, därför sänker de priset för att locka fler gäster. Detta gör att du kan hitta billiga resor under dessa perioder. När är då dessa perioder?

Det bästa sättet att hitta billiga resor är att resa när andra inte reser, exempelvis innan och efter skollov eller före och efter högsäsong. Man bör dock vara medveten om att utanför högsäsong kan vissa anläggningar vara stängda och All Inclusive-menyn vara något begränsad.

Perioder för billiga resor

Du kan även hitta billiga resor om du väljer att boka din semester tidigt. Vi har ofta stora boka tidigt-rabatter på resor till våra mest populära semesterorter, så om du redan har bestämt dig vart du vill åka på årets semester kan det löna sig att boka tidigt.

Ett annat sätt att få resan billigt är att boka en sista minuten-resa. Även dessa resor har generellt stora rabatter och ofta avresa inom få veckor eller dagar, så om du känner för en spontan semester är detta ett bra alternativ.

  • Boka utanför högsäsonen, innan juni och efter augusti.

  • Veckorna innan och efter skollov.

  • Boka resan redan i januari, när priset är låhgt.

  • Ofta går det att hitta en billig resa sista minuten.