Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Billiga resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Billiga resor

Res billigare med Sunweb

Letar du efter billiga resor? Eftersom Sunweb är en av Europas största researrangörer kan vi erbjuda våra gäster låga priser på resor med hög standard året runt. För dig som är en riktig prisjägare rekommenderar vi att kolla in våra Sunweb Deals på vår erbjudandesida, där du hittar massor av billiga resor och tillfälliga rabatter. 

När är det billigast att resa?

Billiga resor går att hitta året runt, men ofta får du det bästa priset om du bokar resan tidigt. Från december till februari är det dessutom vanligt att vi erbjuder boka tidigt-rabatt på många populära boenden. Känner du dig spontan och har semesterdagar över du också får semestern väldigt billigt om du bokar en sista minuten-resa utanför den traditionella semesterperioden. 

Vart ska man resa?

Vi har gott om billiga hotell och lägenheter på alla våra resmål, men självklart beror detta på vad du söker. Om du väljer ett lägenhetshotell utan inkluderade måltider, finns det massor av budgetvänliga alternativ. I Bulgarien får du mycket semester för pengarna, då både rese- och levnadskostnaderna är något lägre än resten av Europa. Vill du boka ett lyxigt eller familjevänligt hotell med All Inclusive till ett billigt pris är Turkiet vårt bästa tips.   

Exrtra billigt just nu

Så får du resan billigare

Under vissa tider på året har flygbolag och boenden färre bokningar, därför sänker de priset för att locka fler gäster. Detta gör att du kan hitta billiga resor under dessa perioder. När är då dessa perioder?

Det bästa sättet att hitta billiga resor är att resa när andra inte reser, exempelvis innan och efter skollov, eller före och efter högsäsong. Man bör dock vara medveten om att utanför högsäsong kan vissa anläggningar vara stängda och All Inclusive-menyn vara något begränsad.

Perioder för billiga resor

Du kan även hitta billiga resor om du väljer att boka din semester tidigt. Vi har ofta stora boka tidigt-rabatter på resor till våra mest populära semesterorter, så om du redan har bestämt dig vart du vill åka på årets semester kan det löna sig att boka tidigt.

Ett annat sätt att få resan billigt är att boka en sista minuten-resa. Även dessa resor har generellt stora rabatter och avresan är ofta inom få veckor eller dagar, så om du känner för en spontan semester är detta ett bra alternativ.

Tips

  • Boka utanför högsäsongen, innan juni och efter augusti.

  • Boka veckorna innan och efter skollov.

  • Boka resan redan i januari, när priset är lågt.

  • Ofta går det att hitta en billig resa sista minuten.