1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Turkiet

Sista minuten-resor till Turkiet

Upplev gästvänligheten, kulturen och de vackra stränderna

I Turkiet hittar du allt som hör semestern till, soliga stränder, turkosa hav, fantastisk shopping, rik kultur och historia. Dessutom är priserna relativt låga här, vilket gör att sista minuten-resor till Turkiet ger dig väldigt mycket semester för pengarna. Res t.ex. till Kusadasi eller Marmariskusten och upplev trevliga familjevänliga semesterorter, vackra stränder och massor av utflyktsmöjligheter, eller otroligt populära AlanyaTurkiets sydkust med fantastiska semesterupplevelser, basarer och inte minst fantastiska stränder.

Samma semester, men till bättre pris

Om du känner för ett miljöombyte och längtar efter varmare breddgrader är Turkiet perfekt. Med våra sista minuten-resor till Turkiet kan du få en spontansemester till riktigt bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Turkiet med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.