1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien
  6. Teneriffa

Sista minuten-resor till Teneriffa

Spaniens semseterparadis med något för alla

Spanska Teneriffa är den största av Kanarieöarna och perfekt för både sol- och naturälskare. Med ett nästan subtropiskt klimat är du garanterad många soltimmar medan du kopplar av på stranden. Här hittar du också Spaniens högsta berg, Pico El Teide (3700 meter), som delar ön i två delar. En sista minuten-resa till Teneriffa tar dig till tillgång till fantastiska stränder och några med vacker svart lavasand. Här kan du också njuta av det fantastiska spanska köket med klassiker som tapas, paella och gazpacho. Om du är ute efter en resa till någon av de spanska öarna kan vi även rekommendera Mallorca.

Samma semester, men till bättre pris

Varför vänta till semestern för att ta semester? Med våra sista minuten-resor till Teneriffa får du dessutom resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Teneriffa med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.