1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Spanien
  6. Marbella

Sista minuten-resor till Marbella

En härlig semester i lyxiga omgivningar

På huvudgatan rullar dyra bilar ner för vägen och i den vackra marinan guppar lyxiga yachter på det stilla vattnet. Detta är vardagen i den trevliga semesterorten Marbella i Costa del Sol, även kallad den spanska solkusten. Staden har en unik atmosfär med vackra omgivningar och är känd för sina fina välskötta golfbanor och exklusiva shopping. Men Marbella är inte bara lyx och överflöd, här hittar du också flera trevliga stränder med lekplatser och vattensporter, mysiga kaféer och ett nattlivs son inte går av för hackor. Längs den spanska kusten hittar du även Costa Dorada som vi varmt rekommenderar.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du för en spontansemester till solen i vackra och exklusiva omgivningar? Med våra sista minuten-resor till Marbella får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Marbella med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.