1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Portugal

Sista minuten-resor till Portugal

Njut av god mat och viner i fantastisk miljö

Som en pusselbit till spanska kusten ligger fantastiska Portugal. Här kan du förrutom att njuta av enastående naturupplevelser med höga berg och djupa dalar, även njuta av några av Europas vackraste stränder. Längs med Algarvekusten hittar du också mysiga fiskebyar, där tiden ser ut att stått helt still, här kan du smaka på fantastiska fisk- och skaldjursrätter tillsammans med riktigt goda viner. Algarvekusten bjuder dessutom på fantastiska semesterupplevelser för familjer och riktigt trevliga golfbanor. Här möts du av en unik atmosfär med massor av gästvänlighet.

Samma semester, men till bättre pris

Går du i semestertankar och inte vill vänta till sommaren för att uppleva ett unikt semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Portugal får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Portugal med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.