Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sista minuten till Bulgarien

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Bulgarien

Sista minuten-resor till Bulgarien

En prisvärd semester med mycket att erbjuda

Bulgarien har på kort tid blivit en stor favorit bland semesterfirare runt om i Europa. Detta inte minst eftersom du här hittar Europas bästa stränder, moderna semesterorter och riktigt låga priser. Bulgarien är kanske mest känd för semesterorten Sunny beach med sin höga puls och attraktiva nattliv, men en sista minuten-resa till Bulgarien kan bjuda på så mycket mer! Upplev idylliska Nessebar med byggnader från 1700-talet, familjevänliga Obzor med sin 10 km långa sandstrand och den vackra naturen vid Byala.

Se även sista minuten till:

Sol och bad eller kultur?

Om du vill njuta av solen i Bulgarien i sista minuten kan du göra det på långa sandstränder och pooler på vackra hotell. När allt kommer omkring, är det därför många väljer att resa i sista minuten! Om du vill ta en paus från solen finns det naturligtvis också möjligt.

Utflykter i Bulgarien

Under din semester vid Svartahavet kan du förutom att sola också åka på många utflykter. Vad sägs om en jeepsafari för att se mer av det vackra landskapet? Eller besöka den historiska staden Sozopol. Naturligtvis kan du också kombinera solbad och se lite av omgivningarna under kryssning på havet. Under denna båttur kan hela familjen njuta av sol och nöje.

Sista minuten till Sunny Beach

Sunny Beach betyder bokstavligen solig strand och semesterorten kunde inte ha ett mer passande namn! Njuta av solen på den vackra, breda sandstranden och på strandpromenaden kan du besöka en mängd restauranger samt barer där du kan ta ett mellanmål och en drink. Den vackra gamla staden Nessebar är också värd ett besök under din semester i Bulgarien. Nessebar är en av de äldsta städerna i Europa och är full av kulturhistoria.