Sista minuten-resor med All Inclusive

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Sista minuten

Sista minuten med All-Inclusive

En spontansemester där allt ingår

Känner du att det hade varit skönt att åka iväg, bort från stress, och matlagning är det sista du vill tänka på under semestern? Då är sista minuten-resor med All-Inclusive något för dig! Sista minuten-resor är ofta billigare vilket gör att du får mer all inklusive-semester för pengarna och om du dessutom reser sista minuten kan du göra riktiga fynd.

Vad ingår i All-Inclusive?

Att resa i sista minuten med All-Iinclusive är ett bra sätt att får råd till den där lyxiga resan som du har drömt om. All inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer ett hotell med All-Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten.

All inclusive - inte bara mat

Sunweb erbjuder även billiga all inclusive-resor till flera andra av Europas populäraste resmål. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.


✓ Stort urval
Sunweb erbjuder All Inclusive-resor till bland annat: