1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Portugal
  6. Algarvekusten

Sista minuten-resor till Algarvekusten

Den vackra kusten bjuder på oförglömliga semesterminnen

Vackra Algarvekusten i Portugal har en unik atmosfär och trevliga idylliska fiskebyar och semesterorter. Hit åker man inte bara för att sola och bada, det finns även utmärkta golfbanor där du kan gå en runda eller två. En av de mest populära semesterorterna är Albufeira, som har ett aktivt nattliv, riktigt god mat och mysiga torg. Om du letar efter en något mindre och mysigare är Carvoeiro rätt för dig. Denna populära fiskeby ligger 36 km från det lite livliga Albufeira och har en romantisk och förtrollande atmosfär.

Samma semester, men till bättre pris

Vill du inte vänta till semestern för att ta semester? Med våra sista minuten-resor till Algarvekusten får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastisk resor till Algarvekusten med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.