1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland
  6. Zakynthos

Sista minuten-resor till Zakynthos

En romantisk semester i paradiset

Zakynthos är kanske den mest romantiska av de grekiska öarna. Ön ligger i Joniska havet och erbjuder hisnande vyer över vackra stränder med kristallklart turkost hav. Zakynthos är också känd som sköldpaddsön på grund av Caretta-Caretta sköldpaddorna som varje år kommer för att lägga sin ägg på den södra sidan av Zakynthos. Zakynthos har många vackra bukter och den kanske mest fotograferade är Navagio Bay. Delvis på grund av det gamla vrak som en gång gick på grund här och varje år lockar en hel del turister. Huvudstaden med samma namn som ön är också väl värt ett besök under din sista minuten-resa till Zakynthos. Har du siktet inställt på Grekland kan vi även rekommendera Kreta och Korfu.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du efter ett semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Zakynthos får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Zakynthos med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.