1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland
  6. Rhodos

Sista minuten-resor till Rhodos

Massor av upplevelser i solen

I Egeiska havet hitta du den grekiska ön Rhodos. En sista minuten-resa till Rhodos bjuder på rik historia med många välbevarade sevärdheter som är med på UNESCOs lista över världsarv. Rhodos utstrålar en traditionell och unik atmosfär. I öns huvudstad Rhodos stad kan du besöka den gamla och nya delen av stan, den vackra hamnen och Grand Palace. Rhodos, som Korfu, och Zakynthos är också känt för sina vidsträckta stränder och har mest sol av alla de grekiska öarna, vilket gör den perfekt för en härlig solsemester för unga och gamla.

Samma semester, men till bättre pris

Vad sägs att komma iväg på en mångfacetterad semester till Greklands sol rikaste ö? Med våra sista minuten-resor till Rhodos får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Rhodos-stad med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor med avgångar från Stockholm och Köpenhamn. Precis som med alla våra solresor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.