1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland
  6. Kreta

Sista minuten-resor till Kreta

God mat, vackra stränder och mysiga städer. Allt detta och mycket mer på Kreta

Mitt i Egeiska havet ligger den största av de grekiska öarna, underbara Kreta. På norra delen hittar många stora orter med ett aktivt nöjesliv, såsom Chania. Kreta är även perfekt för dig som söker mer lugn och ro, i pittoreska fiskebyarna Sissi och Analipsis, med fantastisk utsikt och vacker miljö. De fantastiska stränderna, med ett omfattande utbud av aktiviteter gör att du aldrig blir uttråkad. Kreta har ett rikt kulturellt och historiskt arv med massor av sevärdheter och kvällarna kan med fördel spenderas på en av Kretas många mysiga restauranger som serverar läckra lokala specialiteter.

Samma semester, men till bättre pris

Vad sägs om en semester, snart? Med våra sista minuten-resor till Kreta får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Kreta med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor med avgångar från Köpenhamn. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.