Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sista minuten till Kreta

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Grekland
  6. Kreta

Soliga sista minuten och restresor till Kreta

Om du behöver en paus från vardagen är en sista minuten-resa till Kreta det perfekta valet. På din paketresa kan du njuta av det grekiska kökets många läckra smaker, utforska den vackra naturen och upptäcka öns många sevärdheter. Om du är redo att packa dina väskor och uppleva denna semesterfavorit, boka våra sista minuten-erbjudanden till Kreta nu. Du kan också låta dig inspireras av våra andra fantastiska sista minuten resor till andra resmål i Grekland.

Hitta din sista minuten-resa

Njut av den grekiska skärgården på din sista minuten-resa till Kreta

På Kreta är alternativen oändliga och det är lätt att förstå varför Kreta är en av Greklands mest populära semesterdestinationer. Kreta är känt som upplevelsernas ö och erbjuder spännande historia, hisnande natur och underbara stränder. Upplev historien på Knossos eller snöra på dig vandringskängorna och upptäck den karga naturen längs Samariaklyftan. Du kan också utforska några av de bästa stränderna på Kreta, där du kan tillbringa dagen med fin rosa sand mellan tårna på Elafonissi Beach. Med ca 300 soldagar per år är Kreta en av våra soligaste destinationer, så du kan nästan garantera en sista minuten-semester fylld av sol och värme. 

Kreta för hela familjen

En sista minuten-resa till Kreta erbjuder upplevelser för hela familjen. Ta en romantisk promenad i Chanias venetianska hamn, upplev det färgstarka nattlivet i Hersonissos eller gå på marknaden i Agios Nikolaos. Oavsett vilken typ av semester du letar efter hittar du ett stort urval av boende på Kreta hos Sunweb. Du kan välja mellan små, charmiga boenden till rymliga all inclusive-hotell med underhållning och faciliteter för alla åldrar. Om du föredrar att ha mer eget utrymme kan du välja en av våra lägenheter på Kreta. De flesta semesterlägenheter ligger nära havet, så du kan börja dagen med ett dopp i Medelhavet. Många av lägenheterna har också en egen pool där du kan njuta av fullständig avkoppling i lugn och ro.