Sista minuten-resor till Korfu

Historiska sevärdheter möter vackra sandstränder

Strax utanför Greklands kust vid Zakynthos i det Joniska havet, ligger den grekiska ön Korfu. En sista minuten-resa till Korfu garanterar en fantastisk semester, med sina idylliska byar som omges av gröna skogar. Ön är perfekt för att hyra en skoter eller bil för att ge sig ut och utforska. Ett bra tips är att besöka Achilleion. Denna fantastiska plats byggdes av den österrikiska kejsarinnan Sissi och ligger omgiven av vackra trädgårdar. Den vänliga lokalbefolkningen är stolta över sin ö och delar gärna med sig av öns historia. Om du letar efter en sista minuten-resa till de grekiska öarna kan vi även rekommendera Kreta,

Samma semester, men till bättre pris

känner du för ett semesteräventyr? Med våra sista minuten-resor till Korfu får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Korfu med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, transfer och hotell. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg
Alla resor är med direktflyg.


✓ Transfer
Ingår från och till flygplatsen.


✓ Hotell
Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice
Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti
Alla resor täcks av resegaranti.


✓ Prisgaranti
Alltid lägst pris, annars mellanskillnaden tillbaka.


Till toppen