Skidresor vecka 8

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Vecka 8

Skidresor i vecka 8

Upplev en oförglömlig skidresa till Alperna i vecka 8. Ta vara på sportlovets sista vecka och förundras över den fantastiska utsikten medans glider ner för utmanande pister. Ta en paus från vardagen, njut av den vackra alpina miljön och genuina stämningen. Vi erbjuder boende, transport med flyg eller buss, måltider och en mängd olika aktiviteter. Dessutom finns Sunweb med dig på hela resa och ser till att du får en fantastisk semester. 

Glöm inte att liftkortet alltid ingår resan, så du är redo att ge dig ut i pisten så fort du anländer!

Hitta din skidsemester under vecka 8

Hitta din skidsemester i vecka 8

Letar du efter en skidsemester i vecka 8? I år infaller sportlovet från måndag den 12 februari, i vecka 7 till söndag den 23 februari, i vecka 8. Den här veckan har vi ett stort urval av skidsemestrar till några av Europas mest populära skidområden. Med ett brett utbud av boenden kan du vara säker på att hitta din drömsemester.

När du bokar din skidsemester via Sunweb kan du enkelt välja det avresedatum och transportsätt som passar dig bäst. På Sunweb erbjuder vi skidsemestrar med flyg, buss och endast boende.

Skidsemester i vecka 8 med hela familjen

Om du ska åka på en skidresa med familjen eller med kompisgänget kan du välja en större lägenhet eller en rymlig stuga där du kan samla alla du reser med. Vi har också ett stort utbud av fina hotell där du kan koppla av och skämma bort dig själv. Många av våra hotell har halvpension eller all-inclusive, så du behöver bara koncentrera dig på att njuta av backarna och de mysiga stunderna med dina nära och kära.

På de flesta av våra destinationer hittar du skidskolor för barn och områden med underhållande aktiviteter för barn i alla åldrar. Om du bokar din skidsemester med Sunweb är det enkelt att hyra skidutrustning och liftkort ingår alltid i din resa.