Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Skidresor vecka 7

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Reseperioder
  4. Vecka 7

Skidresor i vecka 7

Här under har vi samlat våra skidresor till Alperna i vecka 7. Oavsett hur du vill fira din skidsemester har vi en skidresa som passar dina specifika önskemål. Njut av Frankrikes, Österrikes eller Italiens vackra alper, bo nära pisten, centrum eller i ett lugnt område utanför stan. Du kan även välja resans längd, hur du vill ta dig till resmålet, med flyg, buss eller köra själv och om du vill bo i hotell, lägenheter eller en stuga.

När du bokar din resa med Sunweb ingår alltid liftkort i resans pris och med vår skidgaranti kan du vara trygg med att du får en snösäker skidresa i vecka 7.

Hitta din skidsemester under vecka 7

Stort urval av skidsemestrar i vecka 7

Många väljer att åka på skidsemester under veckorna 7 och 10, som är skolornas sportlov. År 2024 ligger sportlovet i vecka 7 från måndag den 12 februari till söndag den 23 februari (beroende på var du bor). I januari och februari är Alperna generellt täckt i ett tjockt snötäcke. Många områden i Österrike, Frankrike och Schweiz är därför väldigt snösäkra i vecka 7.

I vårt urval hittar du ett brett utbud av skidsemestrar som passar alla nivåer av förmåga. Den franska skidorten Val Thorens är en skiddestination för alla. Med 600 kilometer pister och 185 liftar är det världens största sammanhängande skidområde.

Skidsemester i vecka 7 med hela familjen

Oavsett om du vill samla hela familjen i någon av våra stämningsfulla chalets eller mysiga lägenheter, eller om du vill skämma bort dig själv på något av Alpernas härliga hotell, så kan du hitta din skidsemester hos oss. Vi har skidsemestrar för dig som vill uppleva Alpernas mest populära skidområden i Italien, Frankrike och Österrike, men även skidresor för dig som söker lugn och ro i Alpernas underbara natur.

Om du tar med hela familjen på en skidsemester för hela familjen, hittar du ett antal familjevänliga skidområden anpassade för en skidsemester med barn. Vi kan lyfta fram Flachau och Wagrain i Österrike, som är några av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna.

De flesta av våra destinationer erbjuder skidskolor för barn och områden med roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Kom ihåg att när du bokar din skidsemester i vecka 7 med Sunweb är det enkelt att hyra skidutrustning och liftkort ingår alltid i din semester.