Flexibla skidresor

Vintern är vår!

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Flexibla skidresor

Vi tar tillbaka vintern!

Boka din skidsemester med 100% flexibilitet och boka din semester som du vill ha den.

Vi ser fram emot skidsäsongen 2020/2021. Vi kanske inte vet exakt hur det kommer att se ut, men oavsett är vi förberett oss genom att göra din skidresa 100% flexibel. 

Du kan boka tryggt att du har 100% flexibilitet, tack vare:

Fullständigt ekonomiskt skydd på våra skidsemestrar.
Säkra din skidsemester till lägsta pris.
Fri ombokning eller ändringar upp till 6 veckor före avresa.
Res till pisterna utan bekymmer med vår checklista före semestern.

Vi förbereder oss för skidsäsongen 2020/2021 och ger dig 100% flexibilitet när du bokar skidresan. Klicka här för att läsa mer om vår flexibilitetsgaranti.

Hitta din flexibla skidresa!

Boka din skidresa utan bekymmer

Våra flexibla skidresor gör att du kan boka utan att känna oro.

Vi ser det som vårt ansvar att du ska kunna åka på skidsemester 2020/2021 utan att känna stress eller oro. Därför har vi gjort våra skidresor ännu mer flexibla.

Fri ombokning

Nytt för skidsäsongen 2020/2021 är att du kan göra ändringar och omboka din resa upp till 6 veckor innan avresa utan extra kostnad, helt oavsett anledning. Detta betyder att du kan byta hotell och destination eller ändra din resa till ett senare datum. Du kan läsa mer om fri ombokning här.  

Hälsa och säkerhet

För att garantera din hälsa och säkerhet har vi skapat en dedikerad Hälso- & Säkerhetsavdelning som tillsammans med företaget Intertek Cristal. Intertek Cristal har mer än 23 års erfarenhet av hygien och säkerhetsfrågor i relation till turistbranschen.

Tillsammans har vi tagit fram riktlinjer hör hela din semester. Det är viktigt att du vet att vi inte hade låtit dig resa om det inte ansågs säkert. Du kan läsa mer om våra åtgärder här.

Prisgaranti

Att hitta den perfekta skidresan är inte alltid det lättaste när det finns så många bra erbjudanden där ute. Vi är säkra på att vi har de bästa erbjudandena på marknaden och därför kan vi erbjuda dig prisgaranti! Om du hittar en resa med egen transport till lägre pris kommer vi att återbetala mellanskillnaden.