Skidresa med liftkort

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Liftkort

Boka skidsemester med liftkort

Alla våra skidresor inkluderar liftkort

Vi vill göra din skidsemester så bekymmersfri som möjligt, därför ingår både boende och liftkort när du reser med oss. Detta sparar inte bara tid på destinationen utan ger dig även extra säkerhet och fördelar. Vi har många destinationer i Alperna att välja mellan, och definitivt en även för dig. När du bokar din skidsemester kan du välja om du vill utöka ditt liftkort, så att det gäller i ett större skidområde eller vara giltigt i flera dagar. På många av våra destinationer finns det barnrabatt på liftkort som dras av automatiskt i bokningen. Läs mer om liftkort.

 

Fördelar med förbeställt liftkort:
✔ Liftkortet kan utökas eller förlängas
✔ Barn och äldre får ofta rabatt på liftkortet
✔ Du får rabatt på liftkortet när du bokar det tillsammans med boende

 

Läs mer om vilka liftkort som ingår i din resa.

 

Boka din skidresa hos Sunweb

Alla skidresor inkluderar liftkort när du reser med Sunweb. För resor där det lokalt liftkort ingår, som till exempel Avoriaz, kan du välja att uppgradera till att gälla hela skidområdet Les Portes du Soleil.
För vissa resor, som Le Grand Massif, ingår redan liftkortet för hela skidområdet.
Du kan alltid se vilket liftkort som ingår i resan under fliken "Liftkort / utrustning / skidskola" på boendesidan.
Skräddarsy din skidsemester genom att välja det perfekta boendet, inkluderade måltider och extra tjänster. Vi har ett brett utbud av boende att välja mellan; hotell, lägenheter, chalet och stugor. Vi har också ett brett urval av måltidsprogram, som All Inclusive, helpension, halvpension eller självhushåll. Det är också möjligt hyra skidutrustning och skidlektioner på många destinationer. Detta kan beställas hemifrån tillsammans med resan.

Vilket liftkort ingår?

Steg 1 av bokningsprocessen kan du se vilket liftkort som ingår i din resa och hur många dagar ditt liftkort är giltigt.
Observera att ditt liftkort gäller för följande antal dagar som standard:
3-dagars resa inkluderar ett 2-dagars liftkort
4-dagars resa inkluderar ett 2-dagars liftkort
5-dagars resa inkluderar ett 3-dagars liftkort
6-dagars resa inkluderar ett 4-dagars liftkort
7-dagars resa inkluderar ett 5-dagars liftkort
8-dagars resa inkluderar ett 6-dagars liftkort

I steg 1 av bokningsprocessen kan du även utöka giltighetstiden för liftkortet samt hyrd utrustning och skidskola.

Rabatt på liftkort

På vissa destinationer finns det specialrabatter för barn och äldre. Dessa rabatter dras automatiskt av i steg 2 av bokningsprocessen. I steg 2 kan även du se en prissummering för varje resenär innan du bokar resan.
Om du som senior är kvalificerad för ett gratis liftkort måste du välja bort liftkortet för resenären för att få rabatten. På destinationen måste du uppvisa giltig legitimation för att få gratis liftkort.