Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

VAYA Zillertal

Excellent VAYA Zillertal ligger mitt i Zillertal, i Aschau. Dalkörningen i Kaltenbach är 100 meter bort och den unika Zillertalbahn är bara 300 meter bort, detta gör det till en utmärkt plats för din nästa skidresa.

Detta speciella hotell erbjuder lyxiga rum och sviter som är fullt utrustade. Varje rum och svit har en vacker och elegant inredning, de finaste king size-sängarna, ett elegant badrum, minibar och en balkong eller terrass med utsikt över omgivningarna. Dessutom har sviterna även en egen bastu!

Som gäst på VAYA Zillertal har du fri tillgång till den lyxiga wellness-avdelningen. Här hittar du en bastu, örtbastu och ett utmärkt turkiskt ångbad. Låt dina muskler slappna av och njut samtidigt av den unika utsikten över Zillertal.

Varje morgon väntar dig en omfattande frukostbuffé i det atmosfäriska frukostrummet, sen är du fullt redo för en ny härlig dag i snön. Du kan också besöka den mysiga stubben för en trevlig drink efter skidåkningen eller en aperitif före middagen. Njut av en utsökt cocktail eller ett glas bubbel i baren eller i en av fåtöljerna vid spisen.

Du behöver inte lämna ditt hotell för en god middag i elegant miljö: varje kväll kan du avnjuta en utsökt middag i den trendigt dekorerade restaurangen!

  • Renoverat år 2020
  • Endast 100 meter från dalgången
  • Vacker wellness-avdelning
  • Lyxiga rum och sviter

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Halvpension inkluderar:

- Frukostbuffé från 07:30 till 10:00

- Eftermiddags mellanmål från 13:30 till 14:00

- Middag från 17:30 till 21:00

(Barnmeny tillgänglig på begäran)

Halvpension

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Aschau

Den fina byn Aschau ligger mitt i Zillertal, mellan byarna Kaltenbach och Zell am Ziller. Från Aschau finns det ingen direkt liftförbindelse till skidområdet. Skidbussen tar dig snabbt och enkelt till Kaltenbach eller Zell am Ziller, där du har tillgång till vackra skidområden. Från Hochzillertal (Kaltenbach) skidområde finns en dal som går tillbaka till Aschau. För en mysig afterski kan du spendera en kväll i Mayrhofen, som ligger cirka 13 kilometer bort. Du kan även ta del av en vacker vintervandringar från Aschau och fackelvandring arrangeras regelbundet på kvällen.

Hochzillertal

Härlig skidåkning i Hochzillertal

Skidområdet Hochzillertal och Hochfügen ligger i en av de vackraste dalarna i Österrike, Zillertal, och är en av de absolut mest populära skidorterna. Skidområdet kan nås från både Fügen och Kaltenbach. Sammanlagt erbjuder skidresor till Hochzillertal 100 km pist att utforska, moderna liftar, höga sluttningar och mysiga stugor. Kanske är det därför det har blivit så populärt bland Europas skidåkare. På grund av den höga läget kan du hitta snö här en bra bit in i lågsäsongen. Med andra ord - detta är ett väldigt snösäker skidresa. Området har något att erbjuda för alla, från nybörjare till avancerade åkare.

Moderna liftsystem

Hochzillertal är ett område som både erbjuder barnvänliga pister för familjens yngsta medlemma och spännande offpist för de som söker äventyr. Skidorterna Spieljoch/Fügen och Hochzillertal är kända för sin snö och tack vare läget på 2500 m.ö.h ska du vara säker att pisten ligger vit.

I dessa moderna skidorter har det gjorts stora investeringar i hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.

Skidresor till Hochzillertal – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Hochzillertal. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Lokala förhållningsregler

Avstånd på offentliga platser
Ja
2 meter
Munskydd
Ja
Certifierade FFP2-munskydd är obligatoriska att bära i butiker, banker, kollektivtrafik, taxibilar, lift och på alla medicinska anläggningar. Även där 2 meters avstånd inte kan upprätthållas. Ovanstående gäller inte barn under 6 år och personer med vissa sjukdomar som astma. För barn mellan 6 och 14 år räcker det med ett "normalt" munskydd.
Nödvändig dokumentation före ankomst
Ja

Ett negativt PCR-test krävs som inte är äldre än 72 timmar eller ett antigentest (inte äldre än 48 timmar). Testet kan också tas i Österrike inom 24 timmar efter ankomst.

Registrering är obligatorisk innan du börjar din resa till Österrike ("Pre-Travel-Clearance"). Registreringsbeviset måste finnas tillgängligt digitalt eller skrivas ut under en inspektion.

https://www.oesterreich.gv.at/themen/coronavirus_in_oesterreich/pre-travel-clearance.html

Covid-test på destination vid ankomst
Varierar
Om du inte kan ta ett test före avresan måste du göra det inom 24 timmar efter ankomsten till Österrike.
Nödvändig dokumentation på destination för att återvända hem (regler destination)
N/A
Nödvändig dokumentation på destination för att återvända hem (regler hemland)
Ja
För resenärer som anländer till en flygplats i Danmark: Testning vid ankomst till (CPH, BLL, AAR) från gula länder krävs för icke-vaccinerade / icke-infekterade personer i åldern 15+ (gratis ).
Karantän efter ankomst till destinationen
Nej
Antal personer som får samlas utomhus
Ja
Max. 10 personer + max. 10 barn
Dela boende med andra
Ja
Utegångsförbud eller andra tider med olika regler
Nej
Restauranger
Öppet
Registrering är obligatoriskt. Entré är endast tillåtet med ett negativt COVID-19-test, vaccinationsintyg eller godkänd tillfriskning från COVID-19. Inomhus max. 4 vuxna (plus max 6 barn) per bord, utomhus är max. 10 vuxna tillåtna per bord. Öppettider: 05.00 - 22.00. Alla gäster måste bära FFP2-munskydd utom på sina platser. 2 meters avstånd.
Barer/Afterski
Stängt
Öppet i Vorarlberg.
Klubbar/nattliv
Stängt
Livsmedelsbutiker och apotek
Öppet

Öppet till 19:00, obligatoriskt att bära FFP2 munskydd.

I olika butiker som livsmedel eller kollektivtrafik är FFP2 munskydd obligatoriskt.

Aktiviteter, attraktioner och sevärdheter
Öppet
Teater, bio, spa, termalbad och bastur är öppna, 2 meters socialt avstånd. Dessutom måste du registrera dig och kunna visa ett negativt testresultat samt bära ett FFP2-munskydd.
Event (inomhus och utomhus)
Öppet

Krav på evenemang, mässor, kongresser eller biobesök från 19.5.

• Med tilldelade platser: inomhus max 1500 personer, utomhus max 3000.

• Utan tilldelade platser: inomhus och utomhus max. 50 personer.

• Maximal kapacitet får inte överstiga 50%.

• Lämna ett avstånd på minst 2 meter eller sittplats.

• Registrering är obligatoriskt för vistelser längre än 15 minuter.

• Obligatoriska prov vid entré.

• Mat är endast tillgängligt sittandes.

• Samma regler gäller för mässor, men utan övre gräns för deltagare, men minst 20 kvadratmeter per gäst

Förhållningsregler ang. transfer
N/A
Kollektivtrafik/Taxi/Skidbuss
Tillåtet
Munskydd krävs.
Pister
Stängt
Stängt för turister, öppet för lokalbefolkningen.
Skidliftar
Öppet
Liftar kan vara öppna för fritid / sportaktiviteter under strikta regler: högst 50% kapacitet; FFP2-munskydd i kö och under resan.
Skiduthyrning
Stängt
Stängt för turister, öppet för lokalbefolkningen.
Skidlektioner
Stängt
Stängt för turister, öppet för lokalbefolkningen.
Wellness/spa
Öppet
Ytterligare regionala regler
N/A
Bra att veta
N/A

Corona-relaterad reseinformation

Denna information har noggrant sammanställts av Sunweb baserat på information från myndigheterna. Eftersom de nämnda åtgärderna ständigt kan förändras, kan inga rättigheter härledas från detta och Sunweb accepterar inget ansvar för skador som uppstår till följd av användningen av denna information.

Vad kännetecknar Aschau

  • Autentisk österrikisk stad
  • Bekvämt läge
  • Dalnedgång vid tillräckligt med snö

Vad kännetecknar Hochzillertal

  • Vackert skidområde
  • Moderna lifter
  • Snögaranti

Det finns inga recensioner för detta boende.


Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

Transfer
Transfer från flygplatsen ingår i biljettpriset. I steg 2 i bokningen kan du också välja "ingen transfer". Du får då rabatt för detta. Du kan se rabattbeloppet i steg 2 i bokningen.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett liftkort till Zillertal ingår i priset.

Resa med egen transport / flyg:

3-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

4-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

5-dagars resa inklusive 3-dagars liftkort

6-dagars resa inklusive 4-dagars liftkort

7-dagars resa inklusive 5-dagars liftkort

8-dagars resa inklusive 6-dagars liftkort

När du bokar anges för vilka dagar liftkortet är giltigt (t.ex. söndag till fredag). Om du vill att liftkortet ska börja på en annan dag än vad som anges i bokningsstegen, måste du kontakta vår kundservice per telefon. Bokningen kan då justeras. På plats är det inte möjligt ändra liftkortet till en annan dag. En förlängning av liftkortet är oftast möjligt; priset för detta kan hittas i den fortsatta bokningen av bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" hittas i bokningsprocessen.

Rabatter:

Liftkortet för barn födda efter 1/1/2016 är gratis. Barn födda mellan 1/1/2003 och 31/12/2015 får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter finns beräknade i din resesumma.

Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser tillämpas på plats.

Du kan inte boka hyrning av utrustning i förväg. Detta ordnar du själv på plats.

Skiduthyrning vuxna:

6 dagar med skidor, pjäxor och stavar - 3 stjärnor, cirka 87 euros *

6 dagar med skidor, pjäxor och stavar - 4 stjärnor, cirka 109 euros *

6 dagar med skidor, pjäxor och stavar - 5 stjärnor, cirka 142 euros *

Snowboard uthyrning för vuxna:

6 dagar snowboard och stövlar - 4 stjärnor, cirka 109 euros *

6 dagar snowboard och stövlar - 5 stjärnor, cirka 142 euros *

Skiduthyrning för barn:

6 dagar med skidor, pjäxor och stavar (upp till 6 år), cirka 50 euros  *

6 dagar med skidor, pjäxor och stavar (7 till 14 år), cirka 65 euros *

Snowboard uthyrning för barn:

6 dagar snowboard och stövlar (upp till 6 år), cirka 50 euros *

6 dagar snowboard och stövlar (7 till 14 år), cirka 65 euros *

* Priserna är målpriser och kan komma att ändras.

Du kan inte boka lektionerna i förväg. Detta ordnar du själv på plats.

Skidlektioner vuxna:

5 dagar, 4 timmars lektioner per dag cirka 175 euros *

Skidlektioner barn (4 till 12 år):

5 dagar, 4 timmars lektioner per dag cirka 175 euros *

Snowboardlektioner vuxna och barn:

5 dagar, 4 timmars lektioner per dag cirka 180 euros *

* Priserna är målpriser och kan komma att ändras.

Resenärer

Välj antal personer och rum. Vid fler än 9 personer, vänligen kontakta oss.
Välj avreseort

Fel

Ett problem har uppstått