Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Sunwebs resor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor

Alltid en resa för dig

Det finns nästan lika mång sätt att resa som det finns personer som reser. Kanske ville du uppleva något nytt eller återvända till ditt favoritställe, besöka en liten ö eller en storstad. Oavsett vilken typ av resa du söker kan du vara säker på att Sunweb har en som passar dig.

Här nedan hittar du alla våra resmål och våra mest populära restyper. Vi ses i solen!

Vilken typ av resa söker du?

När och vart ska man resa på semester?

För familjer är skolloven perfekta tillfällen för kvalitetstid och skapa härliga semesterminnen tillsammans. Det självklara valet är naturligtvis en solig familjesemester under skolornas sommarlov. Om du vill resa bort i sommar har vi ett stort urval av soliga sommarlovsresor till en mängd härliga destinationer för hela familjen.

Men många familjer tycker också om att resa under helgdagar eller andra skollov. Under höstens och vinterns skollov kan resandet vara ett skönt avbrott från vardagens stress. Du kan tillbringa påsklovet på ett av våra familjehotell med All Inclusive eller njuta av höstlovet på en solig ö i Medelhavet.

När temperaturen sjunker och dagarna blir kortare kan du unna hela familjen en solig julsemester på Kanarieöarna i Spanien. Här kan du njuta av de behagliga temperaturerna medan barnen leker i poolen eller på stranden. Du kan även ringa in det nya året på en av våra nyårsresor! Vad sägs om en dyksemester i Egypten eller att uppleva årsskiftet i charmiga Portugal?

Underhållning för hela familjen under skolornas sommarlov

Vi vet hur viktigt det är för barn att ha en bra semester under skolloven, och därför erbjuder vi ett brett utbud av resor som passar alla åldrar. Oavsett om du har små barn eller tonåringar kan du hitta den perfekta semestern här!

På Sunweb har vi till och med vår egen barnklubb, Sparky Kids Club, där barnen står i centrum. Här kan barnen träffa nya vänner och ha roligt med ett brett utbud av roliga aktiviteter, medan föräldrarna kan koppla av och njuta av sin semester.