Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resa i april

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. April

Här hittar du solen i vår – resor till värmen i april

Våren har äntligen kommit! Solen skiner nu i genomsnitt nio timmar om dagen, men temperaturen går sällan över 10 grader. Saknar du värmen på en härlig all inclusive-semester? Det kan vi förstå! Utnyttja påsken som i år infaller mellan den 28 mars och 1 april, eller åk på en vårsemester senare i april och njut av värmen från solen i söder.

Hitta din semester i april

Hitta de bästa resorna i april

Oavsett om du vill ha en barnvänlig resa på ett familjehotell med All Inclusive eller en vuxensemester på ett mer romantiskt hotell, så hittar du det hos oss. Kolla in vårt utbud av billiga resor i april och ta en välförtjänt paus från vardagens stress. Byt ut den svenska oförutsägbara våren med det soliga och varma vädret söder över.

Var är det bra att resa i april?

Redan I april har sommaren kommit till flera av våra resmål i södra Europa. Njut av värmen på den turkiska sydkusten eller en sydlig grekisk ö som Kreta. På Kanarieöarna är Klimatet fantastiskt året runt, och redan i april kan du njuta av +20 grader när du ligger på en av de många gyllene stränderna eller sippar på en svalkande sangria. Oavsett om du väljer Gran Canaria, Teneriffa eller någon av de andra fantastiska semesteröarna så är du garanterad en solig chartersemester i april.