Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resa i februari

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Februari

Här hittar du värmen i vinter – resor till solen i februari

Vart ska man resa på semester i februari? Det är många resmål som har härliga temperaturer i februari. Njuta av en avkopplande strandsemester i Egypten eller spendera timmar med shopping och promenader längs mysiga boulevarder och charmiga städer i Spanien. Hos Sunweb hittar du alltid en resa i februari som passar just dig. Boka din resa i god tid, eftersom semester i februari är mycket populärt.

Hitta din semester i februari

Stort urval av solresor i februari

I februari har vi ett stort urval av resor till soliga resmål med härligt klimat under de kalla vintermånaderna. I februari kan du också njuta av att det är lågsäsong för många semesterorter, vilket betyder mer utrymme på stranden och vid sevärdheter. Sportlovet är en mycket populär tid för att resa på solsemester då skolorna håller lov. Vi har ett stort utbud av sportlovsresor och men det kan vara en god idé att boka din sportlovsresa tidigt på året om du vill garantera en plats på ditt favorithotell.

Njut av solen i varma länder i februari

Vart ska du resa i februari 2025? Februari är en utmärkt månad för en semester – speciellt om du föredrar sol och värme. De spanska öarna Gran Canaria och Teneriffa är perfekta resmål där du kan njuta av ett behagligt klimat även i februari. Här kan du uppleva temperaturer runt 20 grader celsius.

Vad sägs om att njuta av solen på en spännande dyksemester i Röda havet? På flera av våra egyptiska destinationer hittar du långa stränder, kristallklart vatten och fantastiska all inclusive-hotell - perfekt för en avkopplande solsemester. I Egypten kan du njuta av temperaturer så höga som 22 grader celsius.