Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Resa i juni

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Juni

Här är du garanterad sol i sommar – resor till värmen i juni

Är du redo för semester, sol och sommar? Även om sommaren så sakteliga har anlänt till Sverige är vädret fortfarande lite oförutsägbart. Vill du vara säker på att du får din efterlängtade sol på stranden? Då är det en bra idé att åka på sommarsemester i juni. Du får allt som sommaren har att erbjuda, men med färre turister och ofta till ett bra pris. På Sunweb har vi massor av billiga semesterresor i juni - hitta den som passar dig.

Sunwebs resor under juni

Var är det bäst att resa i juni?

Det finns många destinationer du kan resa till i juni. Hur låter kultur, sol och gyros? Då ska du besöka soliga Kreta eller natursköna Zakynthos. Om du älskar tapas, sangria och massor av stränder är livliga Mallorca värt ett besök. Är du ute efter avkoppling och all inclusive hela dagen lång? Då kan vi definitivt rekommendera Turkiets sydkust. Gemensamt för alla dessa resmål är att de bjuder på härligt varmt väder i juni - perfekt för en solig chartersemester.

Vilken grekisk ö är varmast?

Rhodos är den varmaste av de grekiska öarna i juni med 28 grader under dagen. Alla de grekiska öarna har dock +25 grader i juni, så du kan tryggt resa till dem alla och vara garanterad en solig semester med varma dagar på stranden eller vid poolen.

Det är aldrig för sent att åka på solsemester! Hos Sunweb hittar du ett stort urval av prisvärda junisemestrar. Passar inte juni inte med din kalender? Då har vi naturligtvis också ett stort urval av semestrar under resten av året! Kanske passar juli eller augusti bättre?