Resa i maj

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Resor
  4. Maj

Här hittar du värmen i vår – resor till solen i maj

Sommarvärmen närmar sig, men den är inte riktigt här än. Vill du få ett försprång till solen? Åk på semester i maj och njut av en vårsemester! Njut av det varma vädret som redan har anlänt till våra destinationer och ha stranden för dig själv. När du reser utanför högsäsongen kan du ofta hitta billiga semesterresor i maj eftersom du undviker skolornas sommarlov. Få mer semester för pengarna och utnyttja några helgdagar! Till exempel kan du ta semester över Kristihimmelsfärdsdag. 

Hitta din semester i maj

Hitta den bästa semestern i maj

På Sunweb har vi ett stort urval av billiga semesterresor i maj och du kommer säkert att hitta en resa som passar dig. Vi har massor av all inclusive-hotell där du bara kan luta dig tillbaka och låta hotellet sköta all matlagning. Reser du med hela familjen? Vi har också gott om barnvänliga hotell med vattenrutschbanor och lekplatser som är perfekta för en familjesemester. Romantisk semester för två? Vi har en rad lyxiga vuxenhotell som är perfekta för en vuxensemester där ni kan njuta av varandra och lugnet i solstolen.

Var är det varmt i maj?

De många gyllene sandstränderna på Mallorca, den natursköna semesterön Zakynthos och det livliga Bulgarien erbjuder alla härliga temperaturer i maj. Faktum är att alla tre platserna har ett genomsnitt på ca +20 grader under dagen, vilket är perfekt för en chartersemester i maj. Men vi har också många andra varma resmål i maj. Besök till exempel Turkiets soliga sydkust, där badorterna är många och kulturen rik, eller exotiska Egypten, där du kan dyka ner bland färgglada fiskar i det kristallklara havet.