Risoul

Resor till Risoul

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Frankrike
  4. Risoul

På kanten av ett berg med utsikt över Mont Pelvoux och Massif des Ecrins ligger skidbyn Risoul. Denna skidby är vackert omgiven av träd, vilket ger en fantastisk utsikt. Risoul ligger på 1850 meters höjd och erbjuder 85 km backar. Det är ett lugnt och bekvämt ställe att tillbringa din skidsemester på. Det finns något för alla, oavsett om du är en avancerad skidåkare eller inte. Det finns ett särskilt område för nybörjare som vill lära sig åka skidor. Är du redo för en lite större utmaning? Även detta har man tänkt på.

Risoul är känt som en familjeort, så de små bland oss är verkligen inte bortglömda. Därför anordnar de olika aktiviteter så att de små kan utveckla sina skidkunskaper samtidigt som de njuter av tiden i de snötäckta bergen. Det finns också ett barnomsorgscenter där barnen kan roa sig.

Naturligtvis har man också tänkt på snowboardåkare. De kan roa sig i snowboardåkarnas paradis: Surfland, Europas största och bästa snöpark, med en Fun Park och en upplyst halfpipe. Men det är inte bara snowboardåkare som trivs här, det finns något för alla att göra och se.

Après-ski är bäst här i La grotte du Yeti. Vill du ha något annat än skidåkning? Sedan kan du ta dig ut på is- eller rodelbanan, snöskor, snöcyklar eller koppla av i hälsocentret. Det finns mycket att göra här!

Topp 5

Populärt resmål för

Övriga Familjer med äldre barn Vänner Unga par