Tillbaka

Serre Chevalier Vallée

Destination image
Pister
30 Km
114 Km
90 Km
16 Km
250 Km
Totalt
Liftar
7
20
32
höjd
2800m
1200m
Glaciär
0
Fun Parks
4
Långfärd
45Km

Härlig skidåkning i Serre Chevalier Vallée

Skidområdet Serre Chevalier Vallée i Frankrike, ligger nära gränsen till Italien och skidområdet Via Lattea i väst. Serre Chevalier Vallée har de senaste åren blivit allt mer känt internationellt och vi förstår varför. Detta område har totalt 250 kilometer pist och cirka 60 liftar som tar dig från dalen till toppen, där du enkelt kan ta dig runt hela området och totalt 100 nerfarter som tar dig ner igen, från 2800 – 1200 m.öh. De senaste åren har det investerats mycket i bättre liftar och snabbare förbindelser och anses ha de bästa pister i området!

Hela skidområdet består av autentiska bergsbyar där Chantemerle, Villeneuve och den högst belägna byn Monêtiers-Les-Bains är de största. Briançon är en traditionell bersby och ligger i början av skidområdet. Dessa fyra städer binds samman av liftar och kabinbanor som formar ett av Frankrikes största skidområden.

Här finns gott om offpist möjligheter för alla erfarna skid- och snowboardåkare och de mindre erfarna åkarna kan hitta ett bra utbud med pister på sin nivå i Chantemerle och Villeneuve. Genom den enorma kapaciteten finns det knappt några väntetider vid liftarna. Idealt!

Serre Chevalier Vallée har även ett utmärkt längdåkningsområde och det finns cirka 35 kilometer vandringsspår. Cirka två gånger i veckan organiseras ett fackeltåg och det finns även gott om rodelbanor.

Upplev den historiska staden Briançon

På skidresor till Serre Chevalier Vallée bor du i Briançon, en gammal bondby på 1300 meters höjd med spännande historia ett imponerande fort som omger den mysiga byn. Här kan du njuta av både den traditionella atmosfären och utsökta måltider tillagade som man alltid gjort. Här hittar du också riktig fin offpist i backar som tack vare den glesa skogen har god snö- och lavinsäkerhet.

Skidresor till Serre Chevalier Vallée – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Serre Chevalier Vallée. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vis mere Vis mindre

Populärt resmål för

Övriga
Äldre par
Unga par
Vänner
Till toppen