1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland
  6. Rhodos stad

Sista minuten-resor till Rhodos-stad

Gammalt och nytt i en härlig kombination

För dig som söker en sista minuten-resa som har allt kan vi varmt rekommendera Rhodos-stad på ön Rhodos! Denna moderna semesterort har allt man kan önska av en resa till Grekland, grekisk charm, vackra stränder, sevärdheter, mysiga tavernor, till och med ett casino. I Rhodos-stad består av två delar, en ny stadsdel och en gammal, som omges av en massiv medeltida mur. I den gamla stadsdelen kan du strosa runt i smala gator och titta på souvenirer vackra gamla byggnader eller ta ett mål mat på en av de mysiga tavernorna på ett litet torg. För dig söm älskar denna grekiska ö kan vi även rekommendera öarna Kreta och Korfu.

Samma semester, men till bättre pris

Vad sägs att komma iväg på en mångfacetterad semester till en av Rhodos trevligaste semesterorter? Med våra sista minuten-resor till Rhodos-stad får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Rhodos-stad med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.