All Inclusive på Rhodos

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Grekland
  6. Rhodos

All-Inclusive på Rhodos

Njut av ett av världen bästa kök i autentisk miljö

Rhodos i underbara Grekland, är känt för sina mysiga tavernor med god mat och gästvänliga ägare. Ibland kan det vara svårt att hitta de där guldkornen, men med All-Inclusive på Rhodos har du tillgång till detta på hotellet. Sunweb erbjuder ett stort utbud av billiga All Inclusive-hotell i bland annat färgstarka Rhodos stad, charmiga Lindos och familjevänliga Faliraki. Hitta din favorit och njut av utsökt mat! Även den grekiska ön Kreta erbjuder fantastiskt god mat.

Vad ingår i All-Inclusive?

All inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive

All Inclusive - inte bara mat

all inclusive-resor till Rhodos får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive på Rhodos får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.