Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

All Inclusive på Rhodos

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Grekland
  6. Rhodos

Njut med all inclusive på solrika Rhodos

Vill du verkligen komma bort från allt och koppla av på en vacker ö? Boka då en härlig all-inclusive-semester till den soliga ön Rhodos. Denna grekiska ö tillhör ögruppen Dodekaneserna i Egeiska havet, nära den turkiska kusten. Rhodos har i många år varit ett av de mest populära grekiska resmålen tillsammans med Kreta, och inte utan anledning. Denna grekiska ö är stor och härligt varm tack vare sitt soliga läge i söder. Rhodos har otaliga vikar, vackra stränder, historiska sevärdheter, den livliga huvudstaden Rhodos stad och mysiga badorter. I mitten av ön finns en hög bergskedja med tallar och fina utsiktsplatser. Kort sagt, Rhodos har allt du behöver för en bekymmersfri semester. Och om du väljer en all-inclusive-semester på Rhodos kan du skämma bort dig med utsökt god mat. Slå dig ner till minst tre måltider om dagen, obegränsat med dryck och fina anläggning. Det låter det som en härlig semester?

Hitta din resa där allt igår!

Rhodos är ett populärt och mångsidigt semestermål för alla, från romantiska resor till familjesemestrar och äventyrsvandringar. Oavsett vem du åker med kan du alltid hitta en all inclusive-resa som passar ditt resesällskap. Wellness, underhållning, och träning är några av de alternativ du kan välja mellan på din all inclusive-semester på Rhodos. Reser du med familjen? På Rhodos hittar du inte bara barnvänliga stränder utan också speciella all inclusive-hotell för familjer. Dina barn har kul i poolen medan du kopplar av i en solstol med en bra bok. Om du föredrar en semester utan barn kan du boka en all inclusive-resa endast för vuxna. Och visste du att Rhodos också har en romantisk sida? Det är därför det är en populär plats för bröllop. Oavsett vad du letar efter under din semester kommer du alltid att hitta ett bra alternativ på Rhodos.

Från världsarv till gränsöverskridande dagsutflykter

Det finns många historiska sevärdheter att upptäcka på Rhodos. Besök den mysiga huvudstaden Rhodos stad med sin extraordinära, medeltida stadsdel som till och med finns med på UNESCO:s världsarvslista. Strosa genom de slingrande gatorna och ät middag på någon av de fina traditionella restaurangerna. Stämningsfulla Lindos är den äldsta byn på ön och väl värd ett besök, med vita hus byggda länds ett mindre berg som lede upp till ett av de bäst bevarade grekiska templen. Om du föredrar att utforska naturen på Rhodos kan du ta en promenad genom den imponerande Butterfly Valley: miljontals färgglada fjärilar flyger omkring på vägen genom skogen. Är du nyfiken på roliga dagsutflykter till havs? Från Mandraki-hamnen i Rhodos stad kan du hoppa på en båt till den turkiska semesterorten Marmaris eller svampön Symi. Efter en dagsutflykt är det härlig att komma tillbaka till sitt all inclusive-hotell där du äter en god middag. När åker du till Rhodos på en välförtjänt all inclusive-semester?