Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Lyxresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Lyxresor

Lyxresor

Varför inte unna dig lite extra lyx under semestern? Våra lyxhotell är de som utmärkts med fem stjärnor. Med andra ord, våra mest bekväma hotell med utmärk service, anläggningar, rum och mat.

Fina hotell med bra läge i vackra omgivningar - till ett billigt pris

Hos Sunweb anser vi att en bra semester inte behöver vara dyr, därför kan du på våra femstjärniga lyxhotell förvänta dig en högre standard med mycket bekvämligheter både på rummen men också på hotellområdet, utan att det kommer kosta skjortan. Anläggningar som du kan hitta på dessa hotell inkluderar ofta spa, vattenrutschbanor, sportanläggningar, á la carte restauranger eller flera poolområden med stora pooler. Även maten håller en högre klass. På samtliga lyxhotell ingår all inclusive eller ultra all inclusive, så att du kan fokusera på att koppla av i underbara omgivningar. Så sätt lite guldkant på semestern!

Vad innebär lyxhotell?

Vi har vårt eget hotellklassificeringssystem där vi utgår från en mängd faktorer, Bland annat inredning, läge, anläggningar, men också gästernas omdömen. Därför är våra krav ofta högre än den lokala officiella klassificeringen, så att du kan vara säker på att du får den lyx som du förväntar dig och har betalt för.