1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista-minuten
  5. Grekland
  6. Chania

Sista minuten-resor till Chania

En solig storstadssemester fylld av grekisk charm

Besök på västkustens största stad Chania, på Greklands största ö Kreta. En sista minuten-resa till Chania bjuder på en mängd fantastiska upplevelser och sevärdheter. Denna charmiga stad med autentisk atmosfär och färgglada byggnader har tack vare sin 2500 år långa historia en hel del sevärdheter att bjuda på, till exempel venetianska palats, gamla kyrkor och moskéer som är väl värda ett besök. Men denna trevliga hamnstad har även ett aktivt nattliv, mysiga shoppingstråk och omges av vackra bukter med fina sandstränder. Kort sagt Chania är semesterorten som har allt.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du för att packa resväska och åka till solen? Med våra sista minuten-resor till Chania får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Chania med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.