Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

All Inclusive på Kreta

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Grekland
  6. Kreta

Bekymmersfri njutning med en all inclusive-semester på Kreta

Vill du inte behöva tänka på någonting när du väl firar din semester? Då är det perfekt att välja en all inclusive-semester på Kreta. Kreta är ett otroligt mångsidigt resmål. Här hittar du orörd natur, vackra stränder, mysiga tavernor och shoppa i gästvänliga Chania. Du har chansen att besöka pittoreska fiskebyar som Agia Nikolaos eller njuta av de vackra bergslandskapen med hisnande vyer. Om du söker mer av en utmaning under semestern erbjuder Samariaklyftan en vacker, lång vandringsled. Vilken tur att all inclusive-buffén står redo när du kommer tillbaka! Beställa vad du vill på ditt all inclusive-hotell, när du vill, utan att behöva ta fram plånboken. Det ger dig en bekymmersfri semesterkänsla.

Hitta din resa där allt igår!

All inclusive-hotell för alla semesterfirare

En all inclusive semester på Kreta är enormt mångsidigt och ett populärt bland typer av semesterfirare. Vängrupper som vill uppleva nattlivet, par som söker ensamtid, familjer som tycker att barnvänlighet är viktigt eller pensionärer som söker lugn och ro. Ett all inclusive-hotell är ett bra alternativ för alla typer av semesterfirare. Att hitta all inclusive-hotell på Kreta som passar just dina behov ganska smidigt. En av fördelarna med att boka all inclusive på Kreta är att du inte behöver tänka på maten. De flesta all inclusive-hotell har fantastiska bufféer med oändliga valmöjligheter. Ofta ingår även typiska grekiska rätter som som lagas med mycket stolthet.

Öns olika delar

All inclusive på Kreta är bara en fråga om att bestämma vilken del av ön du bo på. All inclusive-hotell finns nämligen nästan överallt. I norr finns de populära kustorterna Hersonissos och huvudstaden Heraklion. På västra Kreta hittar du, förutom vacker natur, de imponerande stränderna som Elafonissi och Bálos. På östra Kreta hittar mindre turister och vidsträckta palmstränder. Hela den södra regionen är mycket lugnare än resten av ön och erbjuder därför färre all inclusive-hotell. Detta område är dock definitivt värt att utforska på en dagsutflykt. Om vill komma bort från mängden kan vi rekommendera att besöka det vackra området mellan Matala och Chania. Oavsett vad du väljer kommer du att få en underbar, bekymmersfri semester och tillgång till öns vackraste sevärdheter.