All Inclusive på Kreta

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Grekland
  6. Kreta

All-Inclusive på Kreta

Sol, bad och riktigt god mat

Kreta i soliga Grekland, erbjuder underbara badstränder, spännande sevärdheter och inte minst fantastiskt god mat. Med All-inclusive på Kreta kan du njuta av bland annat goda oliver, grillat och hemlagad moussaka. Sunweb erbjuder ett stort utbud av billiga All Inclusive-hotell i bland annat färgstarka Malia, charmiga Agios Nikolaos och familjevänliga Chania. Hitta din favorit och njut av utsökt mat!  Vi kan även rekommendera den underbara lokala maten på den fantastiska ön Rhodos.

Vad ingår i all inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med All-Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive

All Inclusive - inte bara mat

all inclusive-resor till Kreta får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större All Inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. Spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive på Kreta får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.