Hotel Garni Tyola

7,1 / 10

Hotel Garni Tyola

Hotel Garni Tyola är en för området traditionell byggnad, som ligger i ett av Ischgls lugnare områden. Här hittar du två skidliftar inom fem minuters promenad (Silvretta och Pardatschgrats). I Centrum finns ett urval av butiker, restauranger och barer, så att du har allt du behöver mycket nära till hands. Rummen på Hotel Garni Tyola är trevliga och snyggt möblerade. Om du kör, kan parkering ordnas.
Se mer Hotel Garni Tyola Se mindre Hotel Garni Tyola
 • Centralt läge
 • 5 minuter från liften
 • Tyrolsk charm
Rumstyp
2-personersrum allmän

för 2 personer

 • Storlek ca 18m²
 • 1 x dubbelsäng eller 2 x 1-personssäng
 • Rum för icke-rökare
 • Balkong
 • Värme (kan arrangeras individuellt: hel dag)
 • TV (satellittv, tyskspråkiga kanal (er))
 • Radio
 • Telefon
 • badrum med: dusch, handfat, toalett, hårfön
 • plats på parkeringsplats: gratis
 • turistskatt: gäller alla deltagare med ålder upp från 15 år ca 2,50 € per person / natt (betalas lokalt, obligatoriskt)
 • barnsäng: på begäran gratis

Måltider

Frukost
Inkl.
4 jan - 21 mar
Inkl.

Läge och avstånd

i centrum
avstånd till skidbacke cirka 200 meter
avstånd till skidbuss cirka 100 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
avstånd till skidlift cirka 200 meter
närmaste (mini) mataffär cirka 50 meter
lugnt beläget

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell

Adress

Mühlweg 5, Ischgl, Austria

Gemensamma anläggningar

 • Autentiskt boende
 • Reception
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Frukostrum
 • Parkeringsplats
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (mot betalning), på rummet (mot betalning cirka 20,00 € per 20 timmar)
 • Sängkläder ingår
 • Handdukar ingår
 • Städning 1 gånger per dag
 • Husdjur inte tillåtet
 • plats på parkeringsplats: gratis
 • barnsäng: på begäran gratis
Läs mer Göm

För barn

 • Barnsäng (begränsad tillgänglighet)
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: gäller alla deltagare med ålder upp från 15 år ca 2,50 € per person / natt (betalas lokalt, obligatoriskt)
Läs mer Göm

Ischgl

Ischgl är en av de populäraste skidorterna i österrikiska Alperna och är även välkänt internationellt. Orten tillhör Silvretta Arena där du även hittar de populära skidorterna See och Kappl, som är det största sammanhängande skidområdet i Tyrolen. Ischgl är synonymt optimalt skidåkning för alla och skidområdet Ischgl-Samnaun har sammanlagt 238 km pist med åkning för skidåkare på alla nivåer. Du kan göra dagens första åk i Österrike, äta din lunch i Schweiz och avsluta dagen i Österrike igen. Ischgls fina och moderna liftsystem tar dig snabbt och säkert runt området.

Livligt nattliv och fantastisk skidåkning

Skidresor till Ischgl bjuder på mer än bara skidåkning. Staden utstrålar livlig kommers, och är känd för att ha några av Österrikes absolut bästa afterski-barer som är välbesökta från klockan 16.00 och fortsätter långt in på natten. Om så önskas kan kvällen avslutas med dans på berömda Pacha eller en av stadens andra nattklubbar. Nöjer du dig med att gå ut och njuta av middag på någon av Ischgls många utmärkta restauranger, finns här mat för alla smaker, traditionellt och internationellt, men även ett Burger King mitt på gågatan. Ischgl erbjuder också bra shopping och om du reser i slutet av säsongen kan du köpa ny utrustning till förmånliga priser.

I Ischgl ligger också en av Österrikes bästa Funparks, där små och stora kan öva sig på hopp, rails och i halfpipe. Två kvällar i veckan kan du att ta släden från toppen av Idalp ner till Ischgl. En 7 km lång pist som är ett absolut måste. Varje år startas och avslutas skidsäsongen i Ischgl med en stor konsert. Detta sker runt den 1 maj och sista helgen i november. Ofta bjuds en stor internationell artist in för att framträda. Tidigare artister har bland annat varit Tina Turner, Elton John, Pink, Roxette o.s.v. Ischgl erbjuder något för alla.

Skidresor till Ischgl med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Ischgl. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Silvretta Skiregion image

Silvretta Skiregion

Härlig skidåkning i Silvretta

Skidresor till Silvretta Skiregion i Österrike erbjuder skidåkning i skidområdena Ischgl, Galtür, Kappl och See med sammanlagt ca. 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade åkarna till enklare skidåkning för de som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj.

De största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl och Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är dessutom tullfri – vilket betyder billig shopping! Ischgl området är känt för sin stora parker för både skid- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till postområdet.

Skidorter för alla typer av skidresor

Silvretta är verkligen ett varierat skidområde med skidorter som passar alla typer av skidresor. Den kanske mest kända är Ischgl. Här möts du inte bara av fantastisk skidåkning utan även härlig och gemytlig afterski, och inte minst det efterföljande nattlivet, som utan tvekan är det mest aktiva i området. Det är även här du hittar en av Österrikes bästa funparks.

Söker du en lugnare vistelse är Kappl ett utmärkt alternativ, som har fått sitt namn från de många kapell som ligger i dalen. Byns centrum erbjuder allt du behöver under skidsemestern och du saknar något, är det bara 10 km till Ischgl.

See, inte långt från orten Zell är ett bra alternativ för dig som söker en billig skidresa och som främst åker på skidresa för just skidåkningen. Här finns ett litet utbud av afterski, en närliggande funpark och ett träningsområde för nybörjaren.

Skidresor till Silvretta – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Silvretta. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adress

Mühlweg 5, Ischgl, Austria

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar Ischgl
Vad kännetecknar Silvretta Skiregion
 • Paradis för skid-och snowboardentusiaster

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

7,1 / 10

Utifrån 4 betyg

Recensioner

Flygresor

Bussresor

Avresa med buss sker om fredagen med ankomst om lördagen. Hemresan sker på lördag eftermiddag och hemkomsten är om söndagen.

Busstidtabell via Jylland:

Ort
Plats
Utresa
Hemkomst
MalmöHyllie station10:3017:00

Busstidtabell vecka 2-9 (via Östersjön):

Ort
Plats
Utresa
Hemkomst
GöteborgCentralstationen P-pl, Kruthusgatan7:3020:30
KungsbackaSkogskapellet, Tingberget8:1019:45
VarbergStatoil Nord8:4019:15
HalmstadEurostop / Statoil9:4518:15
HelsingborgÄttekulla (Shell)11:1016:50
MalmöHyllie station12:3015:30

Ankomst och hemresa:

Ort
Plats
Ankomst
Hemresa
WestendorfHotel Post (baksidan)06:3022:00
KaltenbachHotel Post07:3021:00
Zell am ZillerTågstationen08:3020:45
MayrhofenTågstationen08:0020:30
SöldenBadet07:0021:15
St. AntonNassereinbahn08:1520:00
IschglFlorianplatz, Hotel Nevada09:0019:00

Tänk på att alla restider kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Inkluderat och tillägg

ftkort för Silvretta Skiregio ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkort för barn som är 7 år eller yngre är gratis. Barn mellan 8 ocg 16 år får liftkortet till rabatterat pris. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av priset.

Deposition:

På plats kommer du att behöva betala en deposition på cirka 5 euro. Dessa får du tillbaks när du lämnar tillbaks liftkortet innan hemresa.

Ovanstående rabatter gäller endast vid bokning. Lokalt gäller andra priser.

Du kan lägga till hyra av skid- och snowboard utrustning när du bokar din skidresa.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Barn t.o.m. 11 år får hjälmen gratis om man bokar skid- eller snowboard utrustning.

Det är inte möjligt att boka skid- och snowboardutrustning hemifrån. Detta kan däremot bokas nere på destinationen.

Skidutrustning för vuxna:

5 dagar, 3 timmar om dagen för cirka 185 euro. *

Snowboard vuxna:

3 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 137 euro. *

Skidutrustning för barn (från 5 år):

5 dagar, 4 timmar om dagen för cirka 185 euro. *

Snowboardutrustning för barn:

3 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 137 euro*.

* Priserna är vägledande och kan komma att ändras

ändra

När vill du resa?
  Till toppen