Hotel Dr. Senoner

8,3 / 10

Hotel Dr. Senoner

Hotel Dr. Senoner är en mycket bra rekommendation för en underbar skidsemester i Ortisei. Hotellet har ett bra läge i centrum av Ortisei och bara 300 m från backarna och närmaste lift.

Rummen är som resten av hotellet, vänliga och varmt inredda. Det används mycket trä i interiören och designen kan man beskriva som en blandning av traditionell och modern.

Se mer Hotel Dr. Senoner Se mindre Hotel Dr. Senoner
 • I centrum
 • Vänlig personal
 • 300 m från liften
Rumstyp
2-personersrum balkong

för 2 till 4 personer

 • Rum för icke-rökare
 • Balkong med utemöbler
 • TV (plattskärm, satellittv)
 • Telefon
 • badrum med: bad eller dusch, handfat, toalett, hårfön
2-personersrum allmän

för 2 till 4 personer

 • Rum för icke-rökare
 • Delvis med balkong
 • TV (plattskärm, satellittv)
 • Telefon
 • badrum med: bad eller dusch, handfat, toalett, hårfön

Läge och avstånd

i centrum
avstånd till skidbacke cirka 300 meter
avstånd till skidbusshållplats cirka 100 meter
avstånd till skidlift cirka 300 meter
avstånd till skidskola cirka 100 meter
närmaste affärer cirka 100 meter

Gemensamma anläggningar

 • Reception
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)
 • Lobby
 • Frukostrum
 • Parkeringsplats
 • Rum för handikappade (på förfrågan)
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis), på rummet (gratis)
 • Sängkläder ingår för vistelser från 7 nätter, bytas 1 gånger i veckan
 • Handdukar ingår bytas 7 gånger per vecka
 • Städning 7 gånger per vecka
 • Husdjur inte tillåtet
 • barnsäng: på begäran gratis
 • plats på parkeringsplats: gratis
 • värdeskåp på rummet: gratis
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: gäller alla deltagare med ålder upp från 14 år ca 2,10 € (euro) per person / natt (att nämnas vid bokning, betalas lokalt, obligatoriskt från 26-12-2018 till 12-04-2019)
Läs mer Göm

Flygresor

Ortisei image

Ortisei

Skidresor Ortisei tar dig till världens största skidregion Dolomiti Superski i norra Italien, Närmare bestämt till skidområdet Val Gardena. Ortisei är en av de livligaste och mest kända skidorterna i dalen och från byn åker man med lift direkt upp i det mäktiga området Sella Ronda, vilket ger dig som reser hit tillgång till hela 491 km pist utan att behöva åka skidbuss. Skidområdet runt Ortisei är varierande och här finner du något för alla, från nybörjare till experter.

Upptäck den mysiga byn och lokala hantverket

En sittlift och gondol tar en smidigt upp till Alpe di Siusi. Om man tycker om att hoppa finns även en funpark med många hinder och en halfpipe. För de som vill åka på längden, erbjuder området 80 km längdspår på 1700 – 2000 meters höjd, ett paradis för längdskidåkare. Ortisei är förutom sitt fantastiska skidområde känt för själva byn med sina vackra och traditionella hus, mysiga gågator och härliga atmosfär. En av bakgrunderna till ortens charm är befolkning som än idag har ett stort intresse för träsnideri och när du strosar runt på gatorna kan du se detta på de vackra trädetaljerna finns på de flesta byggnaderna. I byn finns det även andra aktiviteter utöver skidåkningen, såsom simning, pulkaåkning, tennis och bowling. Du kan också besöka ishallen eller gå till gymmet. Byns shoppingområde är bilfritt och här finns många restauranger, kaféer och butiker. Efter dagens skidåkning kan du besöka ett antal afterskibarer och en nattklubb, för den som har energi kvar. Det går också enkelt att ta sig till grannbyarna Santa Cristina och Selva med bussen som avgår från torget.

Skidresor till Ortisei med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Ortisei. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Val Gardena image

Val Gardena

Härlig skidåkning i Val Gardena

Val Gardena i Italien är en känd dal belägen i skidregionen Dolomiti Superski där världsmästerskapen i slalom för herrar årligen arrangeras. Dalen består av tre vänliga skidorter där den italienska gästvänligheten tillsammans med den österrikiska atmosfären står i centrum.På Skidresor till Val Gardena hittar du alla ingredienser för en lyckad skidsemester. Njut av ett brett utbud av pister och spår som ser till att alla åkare kommer till sin rätt. Cirka 175 km och 126 km längdåkningsspår står till ditt förfogande. Val Gardena är väldigt känt för att vara ett vackert och ligger i Sella Ronda, med medelsvåra pister längs Arabba som tar ca. 5 till 6 timmar. Ett måste för alla fanatiska skidåkare!

Upplev områdets mysiga skidorter

Byarna Ortisei, San Cristina och Selva är förbundna med varandra, och från Ortisei kan du med en snabb kabinlift ta dig till Secedatop eller till Monte Piz. Båda pisterna har en anslutning till San Cristinas centrum. Det kör även en skidbuss genom dalen, så att du själv kan bestämma var du vill shoppa eller gå på afterski.

Från Ortisei åker du direkt upp till Dolomiti Superskis största skidområde Sella Ronda där du kan av praktiskt taget oändliga möjligheter på skidor och snowboard. Den lilla mysiga hantverksorten är bilfri och bjuder på massor av aktiviteter även utanför pisterna. Santa Cristina är en lite mindre sydtyrolsk mysig by. Närområdet bjuder på en utmanande funpark där du kan testa dina färdigheter i olika hopp. Även Selva är en typisk skidort för denna region – omgiven av fantastiska pister, har dirket anslutning till Sella Ronda och har en vacker traditionell arkitektur.

Skidresor till Val Gardena – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val Gardena. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adress

Via Petlin Strasse 12, Ortisei, Italië

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar Ortisei
Vad kännetecknar Val Gardena
 • Afterski och shopping
 • Bra bussförbindelser mellan byarna
 • Är känd för slalomåkning mästerskapet för män
 • För snowboardåkare finns det en halfpipe och funpark på De Seceda

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Dolomiti Superski ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Barn som är födda efter 01-12-2010 måste ha ID för att hämta ut ett gratis liftkort. Barn som är födda mellan 01-12-2002 och 30-11-2020 samt vuxna som är födda innan 29-11-1953 får liftkortet till rabatterat pris. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av priset.

Ovanstående rabatter gäller endast när du bokar. På plats tillämpas andra priser.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

Barn mellan 3 - 7 år måste bära hjälm. Detta ingår inte i den förbokade utrustningen, men kan hyras eller köpas på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Det är inte möjligt att boka skidskola hemifrån. Detta kan däremot bokas nere på destinationen.

Vägledande priser:

Skidskola för vuxna: 5 dagar, 3,5 timmar om dagen under högsäsong för cirka 163 euro.*

Skidskola för vuxna: 5 dagar, 3,5 timmar om dagen under lågsäsong för cirka 153 euro.*

Skidskola för barn 4-12år: 6 dagar, 4,5 timmar om dagen under högsäsong för cirka 205 euro.*

Snowboardskola för vuxna och barn:

3 dagar, 3 timmar per dag under högsäsong för cirka 100 euro.*

3 dagar, 3 timmar per dag under lågsäsong för cirka 90 euro.*

*Priserna är vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

Måltider

Frukost
kr 0
kr per dag
8 dec - 22 dec
kr 0
kr per dag
8 dec - 22 dec
kr 0
kr per dag
8 dec - 22 dec
kr 0
kr per dag
8 dec - 6 apr
kr 0
kr per dag

Recensioner

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,3 / 10

Utifrån 21 betyg

ändra

När vill du resa?
  Till toppen