Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Hotel Orso Grigio

Hotel Orso Grigio är ett fridfullt boende mitt i ett vackerts bergslandskap. Centrum ligger cirka 300 meter bort och pisterna nås inom 600 meter. Känner du inte för att gå? Då kan du ta bussen från skidbusshållplatsen som ligger 50 meter bort. Alla hotellrum har balkong och en fin utsikt över omgivningen. Inredningen består mestadels av trä, vilket skapar en mysig atmosfär. Detta hotell är även rätt plats för god mat. Den glada ägaren Bruno erbjuder välsmakande måltider och lokala specialiteter i sin egen restaurang. Efter en aktiv dag finns det inget bättre än att slappna av och låta musklerna vila i hotellets wellness-avdelning!
  • Mysiga hotellrum
  • Prova de lokala specialiteterna i restaurangen
  • Koppla av i wellness-avdelningen

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Observera

Det kan hända att du får ett rum i huvudbyggnaden eller i annexet till Hotel Garni Al Nardis.

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Carisolo

Tvärs över floden, mittemot byn Pinzolo, ligger den lilla Carisolo. Det är perfekt för dem som söker lugn, och människor som vill tillbringa sin skidsemester aktivt i sluttningarna av Madonna di Campiglio. Längdskidåkare kan också roa sig här och det finns vackra upplysta stigar som är kopplade till varandra.

Dolomiti Superski

Skidresor till Dolomiti Superski

Besök världens största skidregion! På skidresor till Dolomiti Superski kan du åka skidor i hela 12 skidorter som alla går under samma liftkort. Det mäktiga alplandskapet ligger i norra Italien vid och stäcker sig till österrikiska gränsen. Dolomiti Superski bjuder på hela 1200 km varierande pister och över 450 liftar.

Denna skidregion är väl känd bland oss Skandinaver och hit återkommer flera av våra gäster skidresa år efter år för att utforska det gigantiska skidområdet. Upplev hur bekvämt det är med ett och samma liftkort för områdena Val Gardena, Val di Fassa, Arabba-Marmolada, Alta Badia, Cortina d’Ampezzo, Kronplatz, Sextner Dolomiterna, Val di Fiemme, San Martino di Castrozza, Valle Isarco Trevalli-Moena och Civetta. Snösäkerheten i Dolomiterna är väldigt hög då skidåkningen sker på mellan 1200 – 3269 meter över havet.

Upplev de fantastiska skidområdena i den gigantiska regionen

Sella Ronda är det största området i regionen och innehåller hela fyra av Dolomiti Superskis tolv områden. Att åka skidor eller snowboard runt Sella Ronda tar cirka 5-6 timmar och hela området bjuder på hela 500 km sammanhängande pist mitt i hjärtat av Dolomiterna. För dig som vill passa på att åka längdskidåkning under skidsemestern har Dolomiterna mycket att erbjuda. De 12 skidområdena i Dolomiti bjuder på mer än 1000 km längdspår.

I Sella Ronda hittar du Arabba ett av de mest välkända områdena i regionen, som förbinder Campolongo, Gardena, Sella och Pordoi. Här kan du vara säker på att hitta åkning i snön som passar dig, lätt som utmanande, brant som flackt, på skidor som pulka.

Val di Fassa ligger i anslutning till Sella Ronda och är ett utmärkt skidområde för familjer som åker på skidresor till Dolomiti Superski. Här finns breda pister för nybörjare och i Canazei hittar du ett helt område tillägnat skidåkning för barn. Självklart finns här också branta svarta pister som innebär en utmaning även för den mest erfarna åkaren.

Val Gardena är en oerhört vacker dal som också ligger i Sellla Ronda i anslutning till Arabba med fantastisk mysiga italienska alpbyar och minst lika fantastisk skidåkning. Här hittar du inte bara 175 km pist utan även 126 km längdspår. Kort sagt Skidresor till Dolomiti Superski är ett säkert kort för en underbar skidresa!

Skidresor i Dolomiti Superski– Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Dolomiti Superski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Corona-relaterad reseinformation

För uppdateringar gällande regeringens reserådgivning och corona-åtgärder på resmålet, besök svenska ambassadens hemsida. Observera att denna information kan ändras och att du därför bör kontrollera den kontinuerligt fram till avresan.

Vad kännetecknar Carisolo

  • Beläget i lugna omgivningar
  • Autentisk italiensk by

Vad kännetecknar Dolomiti Superski

  • Stort område: 1220 kilometer pister
  • Perfekt för skidresor
  • Vacker utsikt

Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

I priset ingår ett liftkort för Campiglio Dolomiti di Brenta / CBD.

Resa med egen transport:

3-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

4-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

5-dagars resa inklusive 3-dagars liftkort

6-dagars resa inklusive 4-dagars liftkort

7-dagars resa inklusive 5-dagars liftkort

8-dagars resa inklusive 6-dagars liftkort

När du bokar anges det för vilka dagar liftkortet är giltigt (t.ex. söndag till fredag). Om du vill att liftkortet ska börja en annan dag än vad som anges i bokningsstegen, vänligen kontakta vårt kontaktcenter via telefon. Bokningen kan sedan justeras. Det går inte att ändra liftkortet till en annan dag på plats. En förlängning av liftkortet kan ofta bokas extra; priset för detta finns i de fortsatta bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" finns också i bokningsprocessen.

Rabatter:

Barn födda 30-11-2012 eller senare har rätt till ett gratis liftkort mot uppvisande av ID-kort. Barn födda mellan 04-11-2004 och 30-11-2012 får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter finns i beräkningen av din resesumma.

Var uppmärksam:

* Med 1 liftkort för en vuxen får 1 barn, fött efter 2012-12-01, ett gratis liftkort. Med 2 liftkort för vuxna, får 2 barn födda efter 2011-01-01 ett gratis liftkort etc.

Deposition:

En deposition på 5 euro begärs på plats för liftkortet. Detta kan endast betalas kontant och kommer att returneras till dig i slutet av veckan när du lämnar in liftkortet. Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser tillämpas på plats.

För ett liftkort på 8 dagar eller längre kommer ett foto och ett giltigt ID att begäras.

Vill du boka för säsongen 2022/2023?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2022/2023.
Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy